Steunkousen - Compressiekousen

Steunkousen en compressiekousen moeten comfortabel zijn, mooi staan en goed helpen. Als je op je werk veel moet zitten of staan, wanneer je op vakantie gaat met het vliegtuig of de auto of tijdens je zwangerschap bieden steunkousen een uitkomst.
Door de graduele compressie verminderen compressiekousen je klachten. Denk aan zware vermoeide benen, dikke enkels, spataderen, oedeem of trombose. Op Olfit vind je een uitgebreid assortiment steunkousen en compressiekousen in veel kleuren en maten.

Steunkousen

Sorteer op:

Toon:

Steunkousen en compressiekousen

Compressiekousen, ook wel steunkousen genoemd, zijn ideaal tegen vocht in je enkels en benen, bij het voorkomen van spataderen, tegen reizigerstrombose en tegen zware, vermoeide benen. Compressiekousen.nl heeft steunkousen van diverse merken, kleuren en uitvoeringen; van chique zwarte compressiekousen tot vrolijk gekleurde Bengelmans steunkousen.

Voordelen van steunkousen

Alle steunkousen en compressiekousen op Compressiekousen.nl hebben graduele compressie. Hierdoor verbetert de afvoer van vocht en afvalstoffen uit de benen. Lees meer over de werking van steunkousen.

Eenvoudig zelfstandig aantrekken

Heb je hulp nodig bij het aantrekken en uittrekken van je steunkousen of compressiekousen? We hebben een breed assortiment handige aantrekhulpen voor het aantrekken en uittrekken van compressiekousen met open en/of gesloten teen.

Steunkousen en therapeutisch elastische kousen

Op Compressiekousen.nl verkopen we steunkousen. De begrippen steunkous en therapeutisch elastische kous worden vaak door elkaar gebruikt. Toch is er een aantal belangrijke verschillen tussen steunkousen en therapeutisch elastische kousen.

Compressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.