Reviews

Beoordelingen van Compressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 1458 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4.5/5
20-05-2018 Beste, jullie zijn er ongelooflijk progressie gemaakt: mijn bestelling zit nu reeds twee keer op rij minstens drie dagen eerder in de bus, niettegenstaande het briefpost naar België betreft! Gefeliciteerd en dankuwel
4/5
16-05-2018 Goed
4/5
14-05-2018 Mijn eerste ervaring was prima. Snelle terugkoppeling over levering en correcte afhandeling
4.5/5
13-05-2018 postief, product voldoet aan verwachting en was er de volgende dag!
4.5/5
12-05-2018 Heel goed bevallen zowel het product als de bezorging
5/5
11-05-2018 Snelle levering
4.5/5
11-05-2018 Eerste keer
5/5
06-05-2018 Al jaren een zeer tevreden klant
5/5
04-05-2018 prima bedrijf, nette vlotte bezorging
4.5/5
04-05-2018 Uitstekend
5/5
04-05-2018 Duidelijke website Zeer snelle levering
5/5
04-05-2018 Prima product. Makkelijke website. gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
3.5/5
03-05-2018 De bestelling was daags daarna al in mijn bezit. Correcte aflevering , jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is nu moet je alles van de computer afhalen, dat is een minpuntje.
4.5/5
03-05-2018 Hele snelle levering
4/5
03-05-2018 De DoffnDonner vind ik goed ik kan er al mee omgaan .Ik heb nu ook de antislip mat ontvangen maar die vind ik te klein omdat ik alles met de voet moet doen. mijn handen zijn niet goed.
4/5
02-05-2018 Bestelling gedaan. Krijg later bericht dat niet voorradig is. Ervaar dit als niet prettig. Geef bij bestelling meteen aan of iets wel., niet leverbaar is. Dan weet de klant waar hij aan toe is. Nu is het maar afwachten of het ooit goed komt.
5/5
01-05-2018 Goede levering en op tijd
5/5
30-04-2018 Snel bezorgd conform afspraak.
4/5
30-04-2018 heb geen ervaring als zodanig om hierover een mening te geven
5/5
30-04-2018 Snelle levering. Achteraf betalen.
4/5
30-04-2018 Prima
5/5
30-04-2018 Duidelijke omschrijving van product
5/5
30-04-2018 Voor de eerste keer bij dit bedrijf iets besteld, en daar heb geen klachten over.
5/5
29-04-2018 Correct, snel en zonder geteut.
5/5
29-04-2018 prima
5/5
28-04-2018 Nvt
5/5
28-04-2018 snelle levering geen problemen
4.5/5
27-04-2018 Uitstekend
5/5
27-04-2018 Het was de eerste keer. Maar het was prima.
5/5
26-04-2018 Goede ervaringen
5/5
26-04-2018 Goede ervaringen
5/5
26-04-2018 Positief.
5/5
24-04-2018 goede service, heel snelle levering
4.5/5
24-04-2018 Prima ervaring
4/5
24-04-2018 Ik ben heel tevreden over compressiekousen.nl
4/5
24-04-2018 Prima, snelle service.
4/5
23-04-2018 Goed
4/5
23-04-2018 Snelle levering en goede kwaliteit panty
4.5/5
23-04-2018 2 keer online besteld
5/5
23-04-2018 Snelle levering, goed en netjes verpakt zodat het pakje door de brievenbus past. Erg tevreden over de producten.
5/5
23-04-2018 Het was de eerste keer dat ik met jullie in contact kwam, maar ik moet zeggen er is een juiste behandeling gegeven.
1/5
22-04-2018 Levering en snelheid prima , de kwaliteit van de teensokjes is eigenlijk waardeloos. Een maat maar helaas echt veel te groot. Toch geb ik maat 41. Jammer.
5/5
22-04-2018 zeer goed ontvangen
4/5
20-04-2018 Snelle service
4/5
20-04-2018 Goed. Snelle levering
5/5
19-04-2018 Wij bestelden voor onze thuiszorgverpleegkundigen materiaal van de website.
5/5
19-04-2018 Prima. Fijn dat via de mail informatie wordt gegeven over het verloop van de bestelling
4/5
19-04-2018 Prima
5/5
19-04-2018 Prima. Makkelijk bestellen, gratis verzenden, snel in huis
3.5/5
16-04-2018 Probleemloos
4/5
16-04-2018 Alles soepel verlopen, geen opmerkingen
5/5
16-04-2018 Nu besteld morgen echt in huis. Betaald en gelijk een bevestigingsmail email. Dus prima.
5/5
16-04-2018 De compressiekousen voldoen prima, maat prima,;zitten goed .Goede vervanging van zwachtelen.Binnen een dag geleverd.. Geweldig.
5/5
16-04-2018 Hele goede ervaring
4/5
15-04-2018 Alles soepel verlopen, geen opmerkingen
4.5/5
14-04-2018 Vlotte service, goede verzendi g. Zitten prima bij dochter. Ben nu op zoek naar frissere,fellere kleuren .dochter(33)is meervoudig gehandicapt. Vanuit mijn werk in de zorg kom ik dit meer tegen jongeren die deze kousen nodig hebben. Kleurtjes doen veel. Dank je wel
5/5
13-04-2018 goede ervaring korte levertijd
4/5
12-04-2018 Vlotte levering en goed produkt !
4.5/5
12-04-2018 Goed product; voldoet aan de verwachting
5/5
07-04-2018 Prima
4.5/5
06-04-2018 Heel goed
4.5/5
06-04-2018 Heel goed
5/5
05-04-2018 Levering wat ze beloven: correct en op tijd.
5/5
05-04-2018 Fijne website en snelle levering. Zeer tevreden.
4/5
04-04-2018 Duidelijke website, snelle levering en mogelijkheid om kosteloos achteraf te betalen.
4/5
02-04-2018 Aantrekhulp besteld, vlot bezorgd.
3.5/5
01-04-2018 Goede ervaring. Wat ze zeggen doen ze ook.
5/5
01-04-2018 prima, vriendelijk
4/5
31-03-2018 De website is erg duidelijk/overzichtelijk. Ik vind het erg fijn dat ik achteraf kan betalen, dit omdat ik zelf eerst het produkt met eigen ogen wil zien en passen voor ik zeg dat ik het wil houden. Ik vond de levering ook netjes en snel.
5/5
29-03-2018 Prima website overzichtelijk. Gemakkelijk bestellen en snelle levering.
5/5
28-03-2018 Zeer goed
5/5
27-03-2018 nog geen ervaring , was de eerste keer.
4.5/5
26-03-2018 Een duidelijke website met een snelle levering.
5/5
26-03-2018 Meer dan goed.
4/5
26-03-2018 Goed
5/5
25-03-2018 Ben tevreden .
5/5
22-03-2018 uitstekend
5/5
21-03-2018 Verzending, verpakking etc allemaal keurig maar.... ik ben zó verschrikkelijk blij met deze kousen!!! Ik heb jarenlang heel erge pijn (9 op schaal van 10) gehad aan mijn rechtervoet na langdurige inspanning. Niemand wist waardoor het kwam, huisarts niet, revalidatiearts niet, niemand. En nu, op toevallig advies van mijn kapster, koop ik hier compressiekousen en ben ik van die verschrikkelijke pijn af! Ik ben onbeschrijflijk blij. Komende week naar de huisarts om te vragen hoe het nou precies zit maar pijn-vrij is pijn-vrij!!
4/5
21-03-2018 Goed
4.5/5
21-03-2018 Goede service
2/5
21-03-2018 snelle levering maar zijn heel erg strak. ze kreeg ze niet aan bij mij en heeft ze wel meegegeven. de thuiszirg moet eerst maar weer eens zwachtelen. ik was erg ontdaan.
5/5
20-03-2018 zeer goed.
5/5
20-03-2018 Heb nog maar 1 keer iets besteld en dat is goed bevallen
3.5/5
20-03-2018 ben tevreden met de kousen
5/5
19-03-2018 product online gekocht . duidelijke informatie op website en snelle en correcte levering.
5/5
19-03-2018 goede kwaliteit en snelle franco levering
5/5
19-03-2018 goed
5/5
18-03-2018 Info is duidelijk
4/5
17-03-2018 Prima, snel geleverd!
5/5
17-03-2018 Super snelle levering chapeau !
5/5
16-03-2018 Ik heb extra handschoenen besteld voor mijn kousen, ze zijn super mooi, super goedkoop en nu heb ik een extra paar om mee naar het werk te nemen.
5/5
16-03-2018 Makkelijk bestellen, snelle levering, prima verpakt en prijsgunstig. Mooier kan je het niet hebben.
5/5
16-03-2018 Prettig bestellen,gemakkelijk toegangkelijke website. Vriendelijk
4/5
15-03-2018 Prima bedrijf
5/5
15-03-2018 Fijne snelle service!!
5/5
15-03-2018 Prima bedrijf
4/5
15-03-2018 uitstekende service en snelle levering
4.5/5
13-03-2018 Prima
4/5
13-03-2018 Gemakkelijk bestellen en uitzoeken op de site
4/5
12-03-2018 Goede ervaring
5/5
12-03-2018 heel duidelijk en snelle levering!
4.5/5
12-03-2018 goede ervaring
5/5
12-03-2018 Prima snelle service en een groot assortiment
5/5
11-03-2018 Juiste informatie , goed product en snelle levering
5/5
11-03-2018 vlotte en snelle levering, scherpe prijs voor mijn gekochte artikel
4/5
10-03-2018 goede ervaring
4/5
10-03-2018 Goed hulpmiddel bij het aantrekken van steunkousen.
5/5
09-03-2018 Prima ervaring met onze bestellingen bij uw bedrijf
4.5/5
08-03-2018 gewoon, via de ste
5/5
08-03-2018 Goede informatie, duidelijk en beknopt. Groot assortiment. Prettig geprijsd. Snelle en goed verzorgde levering.
1/5
08-03-2018 Goed
4/5
08-03-2018 Netjes afgeleverd, helaas duurde dit wel 7 dagen ipv 1 dag...
4/5
07-03-2018 goed
5/5
07-03-2018 Prima.
5/5
07-03-2018 Zeer goed
5/5
05-03-2018 Goed
5/5
05-03-2018 Goeie service.
3.5/5
05-03-2018 Goede website; snelle levering
5/5
05-03-2018 Erg tevreden
4/5
05-03-2018 Nu een goed ervaring, een goed product aangeschaft waar ik blij mee ben. Het kwam snel door de brievenbus.
5/5
04-03-2018 Goeie ervaring, hele snelle levering. Zal niet aarzelen om nogmaals te bestellen.
4/5
02-03-2018 Uitstekend!!
4/5
02-03-2018 Uitstekend!!
5/5
02-03-2018 goed
5/5
02-03-2018 Levering en producten zijn precies zoals vermeld op de website.
4/5
27-02-2018 De kousen werde keurig en op tijd bezorgd.
5/5
27-02-2018 Prima service
5/5
26-02-2018 Goede info
4.5/5
25-02-2018 Eerste maal dat ik hier iets koop, en geen problemen. Ik was wat laat met bestellen en transport duurde net een dag langer dan verwacht, dus heb ik de sokken nog niet kunnen proberen.
4/5
25-02-2018 weet nu dat het ook af te halen is
5/5
24-02-2018 Ik moest het bestellen voor mijn moeder,het ging via haar verzorgers die haar altijd komen helpen met haar steunkousen. De verzorgers zijn zeer tevreden en mijn moeder ook.Dank jullie wel.
5/5
23-02-2018 Bestelling snel geleverd. Super !
5/5
22-02-2018 vlugge en correcte service
5/5
22-02-2018 Top! Snelle levering en goede service en bovendien geen verzendkosten.
3/5
21-02-2018 Prima levering, 1x aankoop retour en hoop op goede afwerking. Info webside goed echter de kuitomvang is erg belangrijk voor de maat ! Die zie ik niet terug komen.
5/5
20-02-2018 Snelle levering zeer tevreden.
4/5
19-02-2018 Mijn ervaring is heel goed , een vraag over de levering en het werd heel snel verholpen .
5/5
18-02-2018 zeer goed
5/5
17-02-2018 Super
3.5/5
16-02-2018 bestellen en bezorgen O.K.
5/5
15-02-2018 Zeer tevreden over de zeer snelle verzending van het bestelde
5/5
15-02-2018 Super snelle levering
4.5/5
14-02-2018 Was de eerste keer
5/5
14-02-2018 Ben erg tevreden
4.5/5
11-02-2018 Zeer snelle levering !
3.5/5
11-02-2018 Super service en snelle levering
4/5
09-02-2018 Meestal snelle levering, deze keer niet voldoende op voorraad, vandaar 1 week later. maar wel gewaarschuwd dat de kousen besteld moesten worden
5/5
08-02-2018 Goede en snelle service
4.5/5
07-02-2018 Goed
5/5
07-02-2018 Bijzonder positieve ervaring.
5/5
05-02-2018 super snelle levering
1/5
05-02-2018 slecht, heb nog steeda niks ontvangen
5/5
04-02-2018 zeer goede service super snelle bezorging
5/5
04-02-2018 Goed
5/5
04-02-2018 goede ervaring mee
4/5
03-02-2018 Telefonisch besteld! Mevrouw aan de telefoon was zeer behulpzaam. Helaas past de panty niet, te klein,
5/5
03-02-2018 Top
5/5
03-02-2018 Als prima ervaren,snelle levering.
5/5
03-02-2018 Heb hier wat besteld via internet ging heel goed snelle levering
5/5
02-02-2018 Eerst telefonisch contact gehad, doorverwezen naar de website omdat dit geen afleverkosten met zich mee zou brengen, prima service. Goed geregeld, vandaag besteld en dag erna geleverd
5/5
01-02-2018 Goed bedrijf, snelle en correcte levering.
4/5
31-01-2018 goed
5/5
31-01-2018 goede afhandeling zeer tevreden
5/5
30-01-2018 Paar dagen geleden steunkousen besteld hier, en vandaag geleverd (zat een weekend tussen, anders veel sneller), en ik heb na 5 uur al baat bij deze kousen. Minder dikke voeten en enkels, schoenen aantrekken gaat makkelijker en ik loop niet meer als op sponsjes.
5/5
29-01-2018 Overzichtelijke website
5/5
28-01-2018 Prima en snelle service.
5/5
26-01-2018 Super snel geleverd gratis bezorging
5/5
26-01-2018 Goed.
5/5
26-01-2018 Prima, geen bijzondere klachten
4/5
23-01-2018 geode levering
5/5
23-01-2018 Ik had een aantrekhulp besteld voor steunkousen die toch niet zo geschikt voor mij bleek. Heb toen telefonisch een fijn kontakt gehad met een medewerker van dit bedrijf, en mocht het zonder problemen omruilen voor een Steve aantrekhulp. Die is mij heel accuraat en snel toegezonden. Het was de tweede keer dat ik iets besteld heb bij dit bedrijf en ik ben een zeer tevreden klant!
5/5
23-01-2018 via internet uw bedrijf gevonden en contact gezocht! Bestelling, betaling en aflevering tot volle tevredenheid! ik heb geen enkele aarzeling om in de toekomst gebruik te maken van de diensten van uw firma en desgewenst zal ik U aanbevelen bij vrienden of familie. Met dank!
4.5/5
22-01-2018 Goed
4/5
22-01-2018 Goed
5/5
22-01-2018 Correcte service, vlotte levering naar België, goede kwalitatieve producten
5/5
21-01-2018 Snel geleverd
3/5
21-01-2018 was wel snel geleverd.
4/5
21-01-2018 Prima, snelle service en prima product
3.5/5
21-01-2018 Zijn voor mij goed
4.5/5
21-01-2018 gewoon zoals het hoort
4/5
20-01-2018 Zakelijk
5/5
20-01-2018 ben er erg tevreden over
4.5/5
19-01-2018 goed
5/5
16-01-2018 goed gratis verzending is fijn
4/5
16-01-2018 Grandioos
4/5
16-01-2018 Heel goed!
5/5
16-01-2018 Grote keuze aan steunkousen. Prima website, genoeg informatie. Snelle levering van het product!
5/5
15-01-2018 Goede gemeten kousen en speciaal het merk van kousen besteld die ik al had. Snelle levering.
4/5
15-01-2018 Duidelijke omschrijving product
4.5/5
15-01-2018 De website is helder en duidelijk.
4.5/5
13-01-2018 Prima kousen
5/5
13-01-2018 Zeer goed. Komt de gedane afspraken na.
4.5/5
13-01-2018 Het is de eerste keer dat ik wat bestelde.
5/5
13-01-2018 snelle levering , en een goed product.
1.5/5
13-01-2018 Niet goed, een bestelling gedaan maar niets ontvangen. Het bedrijf verstuurt zonder track en trace, dus geen enkel bewijs of er uberhaupt iets is verzonden
4/5
12-01-2018 Goed
4.5/5
12-01-2018 Handige website. Ruime keuze. Snelle levering uit voorraad van kousen tbv vliegen
5/5
11-01-2018 Online teenkosjes besteld en de volgende dag in huis.
5/5
10-01-2018 Prima!
5/5
07-01-2018 Ik kreeg snel het door mij bestelde, in een mooie en goede verpakking.
4.5/5
07-01-2018 Vlotte levering, netjes verzorgd
4/5
07-01-2018 Snelle levering
5/5
06-01-2018 Ik heb al meerdere malen via d site besteld, erg tevreden over de de snelle levering. Bedrijf heb ik zo geen ervaring mee.
4.5/5
06-01-2018 snelle levering duidelijke voorlichting via de website
3/5
04-01-2018 Sokken besteld, in 5 dagen drie x hetzelfde bericht ontvangen dat het nog niet leverbaar was. Evaluatiebericht ontvangen nog voordat er geleverd was.
5/5
31-12-2017 Duidelijke site en snelle levering
2/5
31-12-2017 Wel de keuze die ik wilde kopen, maar zeer slechte beloftes over communication
4/5
30-12-2017 Simpel te bestellen, snelle levering en correcte communicatie
4.5/5
29-12-2017 Zojuist mijn eerste paar compressiekousen ( Gilofa) ontvangen. Meteen aangetrokken aan mijn linkerbeen, want dat been is dikker, daar zitten de spataderen in , dus niet aan de buitenkant zichtbaar ) Ik dacht dat ze te klein waren, maar ze zaten prima en ik kan gewoon mijn schoenen dragen, ze zijn niet te dik.
4/5
29-12-2017 Positieve ervaring!
5/5
28-12-2017 artikel wat ik besteld heb vlug ontvangen
5/5
28-12-2017 Zeer goed.
4/5
28-12-2017 Het hulpmiddel heeft goed zijn werk gedaan,wat ik besteld heb.
4/5
28-12-2017 Ik ben tevreden.
2/5
28-12-2017 Ik heb 16 dec. noppenhandschoenen besteld onder nummer 86838 en ik heb nog steeds niets ontvangen......
3/5
27-12-2017 Verzenden en alles er om heen perfect !! Kwaliteit van de kousen valt tegen na een week dragen verschijnen er al dunne plekken in de kousen jammer van z`n mooi product
5/5
26-12-2017 Alleen maar goed. Snelle service.
4/5
26-12-2017 Correcte levering.
3.5/5
25-12-2017 concurerende prijs
4/5
25-12-2017 goede prijs/ kwaliteit
5/5
25-12-2017 Snel. Goed. Degelijke kwaliteit.
3.5/5
21-12-2017 Nog naar weinig ervaring mee. Heb 1x iets besteld.
5/5
18-12-2017 Prima bedrijf helder en duidelijke informatie op de site en over de producten en of het leverbaar was of niet.
4/5
18-12-2017 Goed
0.5/5
17-12-2017 De kousen waren op voorraad maar later toch weer niet... ik bestelde steunpantys van 70 d maar kijk er zo doorheen met hier en daar een oneffenheid! Ik ben niet tevreden! Dit is geen steunpanty maar moet er wel 30 euro voor betalen. Nooit meer
5/5
17-12-2017 Goed
4/5
15-12-2017 Eerste keer. Snelle levering.
4/5
14-12-2017 Duidelijke site, snelle en correcte levering.
5/5
12-12-2017 Prima geregeld, op tijd geleverd niets op asn te merken.
4/5
12-12-2017 Goede en snelle levering zonder problemen.
4/5
11-12-2017 vlotte levering, niet duur vergeleken met andere bedrijven
5/5
11-12-2017 Wat een fantastisch bedrijf. Ik belde, omdat ik niet wist, hoe de losse handschoenen besteld moesten, bij de aantrek-hoes. De dame aan de telefoon reageerde heel vriendelijk, kerk mee, nam gelijk bestelling op, ZONDER verzendkosten door brievenbus pakketje, betaling erna. Wat een uitkomst. Mijn man was net geopereerd, mijn hoofd stond niet erg gericht op hulpmiddel voor thuiszorg, maar werd uit handen genomen door haar. En dat allemaal voor € 12,90!!! Ik promoot dit bedrijf bij allen die het willen horen. Nogmaals DANK.
5/5
10-12-2017 Perfect gegaan, iets geruild ook snel zonder problemen gewoon goed.
4.5/5
10-12-2017 Snelle en correcte levering.
5/5
09-12-2017 Voor de tweede maal compressiekousen aangeschaft. Goed bereikbaar en doen van zij schrijven.
4.5/5
07-12-2017 goed
3.5/5
07-12-2017 sokken zijn goed maar misschien iets te lang, aantrekhulp gekocht maar niet gezien dat deze voor open tenen was.
5/5
06-12-2017 Goed, duidelijk.
4.5/5
02-12-2017 e-mail contact gehad na de verkeerde bestelling
5/5
02-12-2017 snelle levering.
5/5
01-12-2017 ik ben zeer tevreden met de geleverde compressiekousen Met vriendelijke groet mevr. M.C. van Oosten van der Holst
5/5
01-12-2017 Zijn mooi en goed passend
5/5
01-12-2017 Voor het eerst iets besteld en dat is goed bevallen.
4/5
30-11-2017 Jammer genoeg waren de aantrekhulpen nu duurder dan de vorige keer toen ik ze besteldan heb.
5/5
30-11-2017 Helder, modieus en snel.
4/5
28-11-2017 Levering wat later als beloofd zaterdagochtend besteld en woensdag ontvangen. Wel alles keurig en correct.
5/5
28-11-2017 Prima service
5/5
27-11-2017 Al jaren goede ervaring met Uw bedrijf.
3.5/5
25-11-2017 Verzorgde verzending, Alleen jammer dat op de website stond aangegeven dat de kousen op voorraad waren, maar dat was uiteindelijk toch niet het geval.
4/5
22-11-2017 Goed
5/5
22-11-2017 Passen goed, zitten lekker en staan leuk. Prima aanrader voor het hardlopen.
5/5
20-11-2017 Prima!
5/5
20-11-2017 voor de eerste keer iets besteld volgende dag in huis super
4/5
19-11-2017 gebruiksvriendelijke website, mooi assortiment en interessante prijzen
2/5
19-11-2017 Op de site product tijdelijk niet leverbaar, dus ik bestel niet. Een aantal weken later op de site "leverbaar", dus ik bestel en betaal. Product komt niet, dus een email, product niet leverbaar. Kijk op de site, waar dit niet staat aangegeven, later wel! Heb product nog steeds niet, wel betaald dus!
5/5
18-11-2017 Very fast and free delivery, everything is perfect! Reccomend!
4/5
18-11-2017 eerste kennismaking correct
5/5
16-11-2017 Snelle service en goede pasvormen
5/5
14-11-2017 Very fast and free delivery, everything is perfect! Reccomend!
5/5
14-11-2017 Prima ervaring. Duidelijke website. Snelle levering.
4/5
14-11-2017 goed
5/5
13-11-2017 Snelle levering waarbij ik bij dit artikel geen verzendkosten hoefde te betalen. Zat ook een centimetertje bijgevoegd als aardigheidje.
5/5
12-11-2017 leveren aantrekhandschoenen steunkous
5/5
10-11-2017 Zeer tevreden
5/5
10-11-2017 Prima! Snelle levering.
5/5
10-11-2017 ik heb nog handschoenen nodig
4/5
09-11-2017 Er is gedaan wat er beloofd is.
4/5
08-11-2017 Het is de eerste keer, dat ik dit bedrijf benaderd heb
4/5
07-11-2017 Prima ervaring
4/5
05-11-2017 werkelijk prima
5/5
04-11-2017 Snelle afwikkeling van bestelling
4/5
03-11-2017 Dat was goed.
5/5
03-11-2017 Goed en snel geleverd
4/5
02-11-2017 Helaas een aantrekhulp en handschoenen moeten bestellen.
5/5
01-11-2017 Bij mijn eerste aankoop heb ik een goede ervaring.
4.5/5
31-10-2017 goede en snelle levering
5/5
31-10-2017 Via de website compressiekousen besteld
5/5
31-10-2017 Makkelijk te bestellen.
5/5
29-10-2017 Goede website met de nodige informatie
5/5
29-10-2017 De informatie op de site was prima. Hetzelfde geldt voor plaatsen van de bestelling en de levering.
5/5
27-10-2017 Goed bedrijf. Betrouwbaar en levert snel
5/5
27-10-2017 Ik heb al eerder met dit bedrijf producten besteld prima bevallen de compressie kousen bestelling was de eerste keer.
4.5/5
25-10-2017 Vlotte levering
5/5
24-10-2017 Goed
5/5
23-10-2017 Hier gebruik ik maar een woord voor. "GEWELDIG".
3/5
22-10-2017 Zit veel te strak op bovenbeen slaat steeds dubbel
5/5
22-10-2017 goed
5/5
22-10-2017 totaal geen klachten.
4.5/5
22-10-2017 Draag al meer dan 22 jaar steunkousen welke door Oldekamp medewerkers worden aangemeten elk jaar en ben hier tevreden over. Kan niet meer goed lopen als ik deze kousen niet aanheb omdat ze veel steun geven aan mijn benen en zorgen voor een goede doorbloeding. Mede door onder behandeling te zijn geweest van een goede dermatoloog kan ik mij zonder pijn te hebben deze kousen elke dag aantrekken.
3.5/5
21-10-2017 Eerste bestelling. Uitstekend afgehandeld.
4/5
21-10-2017 Ik ben erg tevreden over het product
5/5
20-10-2017 Grote keuze, snelle bestelprocedure en vlotte (franco) levering
4/5
19-10-2017 Goed
4/5
17-10-2017 goed
4/5
16-10-2017 Prima
4/5
15-10-2017 Goed.
4/5
13-10-2017 Ok
5/5
12-10-2017 Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering
5/5
12-10-2017 Fantastische service, heel snel geleverd
5/5
12-10-2017 prima
5/5
11-10-2017 Prima
4/5
09-10-2017 De ervaring met dit bedrijf is goed.
5/5
09-10-2017 Snelle levering en netjes afgeleverd.
4/5
08-10-2017 Snelle correcte levering.
5/5
07-10-2017 Goed
5/5
07-10-2017 had blijkbaar 2 x op bestellen gedrukt. Dus 2 besteld en betaald. Na een telefoontje bestelling aangepast en deel teug gestort. Vind dat ik heel netjes geholpen ben. bedankt.
5/5
04-10-2017 Goed
5/5
04-10-2017 Erg tevreden
3.5/5
04-10-2017 Prima
5/5
02-10-2017 Prima, snelle levering, goede kwaliteit
5/5
30-09-2017 Snelle levering en betaalbaar
4.5/5
30-09-2017 Goed
3/5
30-09-2017 Bestelling niet geleverd
4/5
29-09-2017 3paar Gilofa steunkousen besteld. Prijsstelling was goed, levering was snel, na één dag. Jammer was dat een door mij gewenste kleur (olijfgroen) niet in de webshop aanwezig was.
5/5
29-09-2017 Erg goede service, snel geleverd en duidelijke mails gekregen over mijn product.
4.5/5
27-09-2017 goed
5/5
27-09-2017 prima
3.5/5
26-09-2017 goed en betrouwbaar
4.5/5
26-09-2017 Hoewel mijn ervaring zeer bescheiden is, ben ik daar tevreden over.
4/5
23-09-2017 1ste bestelling. heel goed bevallen
4.5/5
20-09-2017 prima kousen en snelle levering
5/5
19-09-2017 goede ervaring en vlot geholpen
5/5
19-09-2017 Snelle levering en makkelijk te bestellen
4/5
19-09-2017 bestelde product was makkelijk te bestellen en is snel geleverd.
5/5
17-09-2017 Goed
5/5
17-09-2017 Informatie op de site was goed. Bestellen ging prima. Betalings mogelijkheden waren ook goed verzorgd en het verliep vlot. Aflevering na EEN dag was super.
5/5
16-09-2017 Super service. Het zakje is nergens goedkoper en voldoet prima om de steunkous mee aan te trekken.
5/5
15-09-2017 prima ervaring en after sales
5/5
14-09-2017 Al diverse dingen hier besteld,goede service en snelle afhandeling . Klant vriendelijk.
4.5/5
14-09-2017 makkelijk te bestellen, snelle levering van het product
5/5
13-09-2017 Goed
4/5
12-09-2017 Prima
4.5/5
11-09-2017 prima
4/5
11-09-2017 Prima
4.5/5
10-09-2017 Ik vind het een hele fijne product Lekker soepel niet te dik werk heel goed En een hele leuke prijs ook
5/5
10-09-2017 prima
5/5
09-09-2017 prima levering, heel snel. Duidelijke mails over de verzending. Prima!
3.5/5
09-09-2017 Vlotte levering
5/5
09-09-2017 Fijn dat je als particulier ook sommige artikelen kunt bestellen
5/5
09-09-2017 Goed
4.5/5
08-09-2017 Prima levering en fijne kwaliteit van zomer compressiekous.
4.5/5
07-09-2017 1 ervaring: snelle levering, product van redelijke kwaliteit
5/5
07-09-2017 goede uitleg, snelle levering
5/5
07-09-2017 0,0
1.5/5
07-09-2017 Geen real time info over voorraad - product niet leverbaar, bleek na 2 dagen! Dus moeten annuleren en urgent op ziek naar alternatief
4/5
06-09-2017 duidelijke site
4/5
06-09-2017 Steunkousen besteld. Werden snel bezorgd.
4.5/5
06-09-2017 Heel goede service , nette prijs en snelle levering. ( ook na de aankoop) Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
5/5
06-09-2017 goede ervaring
5/5
04-09-2017 Duidelijke website. Correcte afhandeling. Snelle levering.
5/5
03-09-2017 Het is de eerste keer, maar zeer goed.
4/5
02-09-2017 Meermaals heb ik in de afgelopen jaren een bestelling geplaatst. De levering gebeurde/gebeurt vlot en correct: binnen 24, soms 48 uur.. Een keer was niet de gehele bestelling direct leverbaar. In zo'n geval ontvangt men een mededeling, dat er later geleverd gaat worden. Daarbij wordt aangeboden het reeds aanwezige voorafgaande aan het nog ontbrekende toe te sturen. Ik heb toen geschreven, dat ik kon wachten en de gehele bestelling ineens wenste te ontvangen. Het aanbod van steun/compressiekousen is breed. De beschrijvingen van de diverse producten en typen kousen zouden op de site informatiever kunnen zijn, zodat men gemakkelijker en gefundeerder een keuze kan maken. Ofschoon er geen verzendkosten zijn, is de aanschafprijs der kouden aan de hoge kant. Tot zover.
5/5
01-09-2017 Gewoon goed en snel
4/5
31-08-2017 Snelle Levering
3.5/5
31-08-2017 gevraagd of het boord van de voet wat langer kon. is ook gebeurd.
4.5/5
29-08-2017 /
5/5
29-08-2017 Gevonden via de zoekmachine en gedacht ik probeer het eens!
4/5
29-08-2017 Correcte behandeling en snelle levering
3/5
29-08-2017 Wekt goe om de kous aan tetrekken. ALLeen na 2 weken gebruik scheurt di overlangs al kapot daar be ik nöiet tevreden over
5/5
27-08-2017 info was prima, betaalwijze prima, snelle levering ondanks niet op voorraad.
4.5/5
27-08-2017 Goed
5/5
27-08-2017 grote keus, ik vond er precies wat ik zocht!
5/5
26-08-2017 HEEL TEVREDEN, DIRECT GELEVERD PASSEN PERFECT, ALS IK NOG KOUSEN MOET HEBBEN KOM IK BIJ JULLIE TERUG. VR.GR.
5/5
25-08-2017 prima
5/5
22-08-2017 duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Goede producten voor een beduidend lagere prijs in vergelijking tot de concurrentie. Nu tweede bestelling naar volle tevredenheid gedaan.
4/5
21-08-2017 Mijn ervaringen met het hulpstuk om de kousen zelf aan te trekken gaat prima.Oefening baart kunst;dus de ene dag gaat het beter als de andere dag.
5/5
20-08-2017 Mijn ervaring met dit bedrijf is positief.
5/5
20-08-2017 Voor de eerste keer hier besteld ben zeer tevreden
4/5
18-08-2017 Levering is snel en goed
5/5
18-08-2017 Snelle levering
4.5/5
18-08-2017 goed
5/5
18-08-2017 Ruim aanbod, snelle levering.
4/5
15-08-2017 Heel goed
5/5
14-08-2017 Kousen maat 48/50 gekocht. Zelf maat 51 maar zitten prima. Erg gelukkig mee en uiterst betaalbaar
4.5/5
14-08-2017 ervaring goed prijs uitstekend en vlotte levering
5/5
14-08-2017 Goede ervaring
5/5
13-08-2017 Prima service snelle levering
3/5
13-08-2017 een beetje verwarrend. ik dacht een completeset: aan+ uit+ handschoenen,maar dat viel een beetje tegen
4/5
12-08-2017 Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit beantwoorden van vragen en de afhandeling
5/5
12-08-2017 Voor de eerste keer ontdekt en besteld en prima ervaring.
5/5
11-08-2017 uitstekend
3.5/5
11-08-2017 Goed
4.5/5
09-08-2017 Zeer tevreden. Snelle levering. Prima produkt.
4.5/5
07-08-2017 de bestelling was snel binnen 1 dag .. prima geregeld
5/5
07-08-2017 positief
5/5
06-08-2017 Zeer goede en snelle levering van het product.Ondanks dat het product niet op voorraad was.Kreeg netjes een mail dat het wat langer zou duren, maar toch nog vlot geleverd.Prima!
5/5
06-08-2017 Goed. Snelle levertijd en goed product.
4.5/5
05-08-2017 aanschaf compressiekousen
4.5/5
05-08-2017 Uitstekend, het is net HG, ze doen wat ze beloven
5/5
05-08-2017 Goed
5/5
04-08-2017 Snelle en goede levering
5/5
03-08-2017 goed
5/5
03-08-2017 prima
5/5
01-08-2017 was erg duidelijk en gemakkelijk, bestelling netjes op tijd afgeleverd, alleen paste het niet in de brievenbus, bezorger netjes aangebeld en niet geprobeerd het alsnog te persen in de brievenbus
5/5
01-08-2017 Prima
5/5
01-08-2017 Goede ervaring
5/5
31-07-2017 Snel, correct en behulpzaam
5/5
28-07-2017 Vlugge correcte verwerking van mijn aanvraag voor handschoenen voor het aantrekken van steunkousen
5/5
28-07-2017 was erg goed we zijn er tevreden over
3/5
27-07-2017 Mooie kousen maar elke keer een probleem om op tijd te leveren
4.5/5
25-07-2017 Heel goed
5/5
25-07-2017 uitzoeken, bestellen en levering allemaal naar wens.
5/5
24-07-2017 Snelle levering helemaal perfect.
4.5/5
24-07-2017 Super tevreden, uitstekende service. topkwaliteit van kousen. Juiste beschrijving en maattabel.
5/5
24-07-2017 Prima!
4.5/5
24-07-2017 nette en snelle bezorging
4/5
23-07-2017 Positief
4/5
21-07-2017 Perfect en snelle bezorging.
4.5/5
19-07-2017 dit was de eerste keer dat ik met dit bedrijf contact heb opgenomen voor mijn moeder en dit nadat ik diverse dingen heb uitgezocht op het internet. Dit beviel me het beste in opstelling en informatie.
4/5
18-07-2017 Goed product
5/5
16-07-2017 in een woord; PRIMA!
3.5/5
16-07-2017 goed
5/5
16-07-2017 gewoon goed
4/5
15-07-2017 Prima levering. Goede kwaliteit!
5/5
15-07-2017 goed
5/5
14-07-2017 Zoals altijd heel goed, bestellen en de vaak de volgende dag of de dag ernaar keurig in huis.
5/5
14-07-2017 Niets dan lof!
5/5
14-07-2017 Snelle verzending. Geleverd zoals besteld
4/5
14-07-2017 Vriendelijk ontvangst. Behulpzaam. Gaf duidelijk uitleg over het product.
5/5
11-07-2017 Goed informatie op de site.
5/5
10-07-2017 Mooie website. Snelle levering van het bestelde artikel
3.5/5
10-07-2017 ik heb nog maar 2 keer gekocht , maar ik heb geen klachten gewoon via de web besteld voor 1500u en volgende dag heb ik al. ik vind dit gewoon geweldig. goede service.
4.5/5
09-07-2017 Alles netjes afgehandeld kousen dag erna al geleverd
5/5
07-07-2017 Super snelle levering
4/5
06-07-2017 eenmalig.
4.5/5
04-07-2017 Positief
4/5
04-07-2017 Ik had geen evaring met bedijf.
3.5/5
03-07-2017 Positief
5/5
02-07-2017 Was heel korte ervaring
4.5/5
02-07-2017 super !
4/5
02-07-2017 Via website verschillende comrpessiekousen besteld!
5/5
02-07-2017 Snel en goed !
5/5
01-07-2017 nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf was de eerste keer dat ik besteld heb
5/5
01-07-2017 geen ervaring
5/5
01-07-2017 Zocht online naar aantrekhulp steunkousen voor een client. Zo kwam ik op jullie site. Zag dat de aantrekhulpen enorm goedkoper waren dan bijvoorbeeld Vegro. Heb ik zelf 1 besteld. Deze was er 2 dage later en bevalt super. Geadviseerd aan meer cliënten hier te bestellen.
5/5
29-06-2017 zeer goed
5/5
29-06-2017 Snelle levering
4.5/5
28-06-2017 snel en goed
4.5/5
28-06-2017 snelle en correcte levering, netjes verpakt
3/5
28-06-2017 Gemakkelijk te vinden op internet.
5/5
27-06-2017 Mooie verpakking, het was brievenbuspost dus voordeliger, hele snelle levering. Ook bij een ander bedrijf besteld, daar duurde het 9 dagen voordat het aankwam. Het product was ook uit de verpakking in een zakje.
5/5
27-06-2017 Goede service snelle levering
4/5
27-06-2017 goed
5/5
26-06-2017 De kousen zijn voor mijn vader van 90 jaar, hij is er best tevreden over alleen had ik een maatje groter moeten bestellen.
4.5/5
26-06-2017 Prima bedrijf,goede spullen
5/5
26-06-2017 Compressie Kousen een fantastisch bedrijf. Om u kousen daar te kopen sneller kan niet vandaag bestellen morgen in huis.En ook nog goede kwaliteit.
1.5/5
26-06-2017 "Voor 17:00 besteld, zelfde dag bezorging". Kreeg de bestelling pas 2 dagen later
4/5
25-06-2017 positief
4.5/5
24-06-2017 Positief, snelle reactie, nette verpakking
5/5
23-06-2017 Zeer tevreden over al u punten.
2.5/5
22-06-2017 Heb hier nu drie keer kousen besteld. Deze werden op tijd geleverd en voldoen nog steeds aan mijn verwachting.
5/5
22-06-2017 Verkeerd huisnummer ingevuld en toch hebben ze dezelfde dag nog een nieuwe kous opgestuurd en de volgende dag binnen! Echt super!!
4/5
22-06-2017 Zeer goed
5/5
21-06-2017 Compressie kousen zitten goed. Niks op aan te merken.
4/5
19-06-2017 handschoenen besteld
5/5
18-06-2017 Alleen maar positief!
1/5
18-06-2017 Na bestelling , een week later contact gezocht. Product was niet geleverd en bleek vorlopig niet leverbaar te zijn
4.5/5
17-06-2017 uitstekende website, duidelijk, uitgebreid en informatief.
5/5
15-06-2017 Goede commumicatie
1/5
15-06-2017 echt heel slecht. eerlijk gezegd niks goeds over te melden
5/5
14-06-2017 Prima service en snelle levering
3.5/5
14-06-2017 heb voor de eerste keer hier besteld , dus niet zoveel ervaring met deit bedrijf
3/5
13-06-2017 Vindt de bestelling heel lang duren. Heb de overboeking al 1 juni , j.l naar de bank verzonden
4.5/5
12-06-2017 Geweldig. Erg snel met bezorgen.
4/5
12-06-2017 niet
5/5
11-06-2017 Mijn ervaring is erg goed, makkelijk en eenvoudig vai inernet te bestellen
4/5
11-06-2017 Prima communicatie, vlotte afhandeling. Product niet naar verwachting dus retour verzonden
3.5/5
09-06-2017 tot heden goed ,geen verdere ervaring
4.5/5
08-06-2017 zeer tevreden
5/5
07-06-2017 snel en betrouwbaar
4.5/5
07-06-2017 Prima dienstverlening
3.5/5
06-06-2017 prima
4.5/5
05-06-2017 Prima afhandeling van bestelling/bezorging en terugstorten van de door mij dubbel betaalde nota
5/5
04-06-2017 Prima, levering op tijd, betaling zoals ik wenste.
5/5
02-06-2017 Snelle afhandeling van mijn bestelling. Ik had per ongeluk 2x bestelling van zelfde product gedaan. Direct tel contact opgenomen en 2de bestelling is geannuleerd. Geld is direct teruggestort.
4/5
01-06-2017 Betrouwbaar en correct. Ik ben zeer tevreden met deze Gilofa kousen. Gebruik ze nu al 4 jaar. Het enige nadeel is dat ze niet vergoed worden. De aangemeten kousen, welke 3x duurder zijn, zakten steeds af.
4/5
01-06-2017 Snelle en goede levering Niets mis mee
5/5
01-06-2017 Ongelofelijk dat het zonder verzendkosten geleverd kan worden.
3/5
31-05-2017 Bestelling werd snel geleverd. Alleen het product zelf valt mij tegen: de kousen gingen gelijk al lubberen.
4.5/5
31-05-2017 goed
3.5/5
31-05-2017 prima
4/5
30-05-2017 Easyslide aantrekhulp gekocht. Vlot vlg. bestelling geleverd. Tevreden.
5/5
29-05-2017 Super snelle levering !
3/5
26-05-2017 Ik had na 1 week nog geen kousen ontvangen. Afgelopen woensdag gebeld en de order was onbekend bij jullie. Ik de bevestiging van mijn bestelling terug gemaild en het is direct gecontroleerd en in orde gemaakt. Ik hoop vandaag de kousen te ontvangen.
0.5/5
23-05-2017 ik heb een goede ervaring
5/5
22-05-2017 Prima service, s middags om 5 .05 u besteld andere morgen in huis,
4/5
16-02-2017 Duidelijke site, snelle levering
5/5
16-02-2017 goed
5/5
16-02-2017 prima
4/5
15-02-2017 Overzichtelijke website
5/5
15-02-2017 snelle levering
5/5
15-02-2017 Doet wat het belooft
5/5
15-02-2017 Snelle correcte levering
4/5
14-02-2017 nvt
4/5
14-02-2017 Goede en snelle service
4/5
14-02-2017 heel goed
5/5
14-02-2017 De service is heel goed
4/5
11-02-2017 Zeer te reden
4/5
09-02-2017 Goed
5/5
09-02-2017 mijn ervaring met dit zijn prima te noemen
5/5
07-02-2017 Prima afhandeling.
5/5
07-02-2017 Goed
5/5
07-02-2017 Vlotte verzending, duidelijke website.
5/5
05-02-2017 Prima
4/5
05-02-2017 Prima bedrijf, na telefonisch contact over de website uitleg gekregen
5/5
05-02-2017 Je wordt prima op de hoogte gehouden hoe de bestelling verloopt via email.
5/5
05-02-2017 goede web site , en tov vergelijkbare leveranciers, gratis verzending, elders 4.95 betalen.
5/5
04-02-2017 Zwangerschaps steunpanty 280 denier is erg fijn!! Ik heb behoorlijk last van spataderen op het onderbeen, dit is echt een uitkomst!
5/5
04-02-2017 voor de tweede maal kompressiekousen besteld. Opnieuw snelle , goede service
4/5
04-02-2017 Snel geleverd. Product is hulpvaardig. Goed.
5/5
01-02-2017 Prima ervaring, hulpmiddel besteld via de website, 2 dagen later hulpmiddel in de bus.
4/5
31-01-2017 Via internet heb ik speciale rubberen handschoenen voor therapeutisch elastische kousen besteld en daarna kreeg ik ze vrij snel.
4/5
30-01-2017 goed
4/5
30-01-2017 Na te hebben gekeken op internet, telefonisch kontakt gehad met een werknemer. Prima advies gekregen
4/5
29-01-2017 Prima , snelle levering
5/5
28-01-2017 Bestelling kniekousen met compressie prima verlopen. Maat goed , warme kousen prima.
5/5
28-01-2017 goed
4/5
27-01-2017 Goed assortiment, snelle levering
5/5
27-01-2017 Het bedrijf rondt de bestelling adequaat af.
4/5
24-01-2017 positief
5/5
24-01-2017 via Buurtzorg gewezen op Compressiekousen.nl
4/5
23-01-2017 Prima, snelle levering, keurig verpakt ( met een aardigheidje erbij )
4/5
23-01-2017 Goede service, snelle verzending, top!
5/5
21-01-2017 volgens mij wel een goed product , en snel geleverd zoals beloofd .
5/5
20-01-2017 Prima, de bestelling wordt altijd z.s.m. uitgevoerd
4/5
20-01-2017 Webwinkel. Alles conform toezegging. Levering op tijd.
5/5
19-01-2017 Zijn goed
5/5
19-01-2017 Prima bedrijf, erg klantvriendelijk. Toen de bestelling wat later kwam omdat ze wat ik wilde niet op voorraad hadden werd ik keurig op de hoogte gehouden.
5/5
19-01-2017 Goede ervaring. Heb al eerder een paar kousen aangeschaft. [december 2015]
4/5
18-01-2017 Het kontakt is goed verlopen,zelfs op zondag
5/5
18-01-2017 Contact nav een verkeerd gelopen bestelling. Uiterst vriendelijk te woord gestaan En probleem direct verholpen
5/5
17-01-2017 goeie ervaring met dit bedrijf
5/5
16-01-2017 Prima advies via de telefoon.
5/5
16-01-2017 Goede site en snelle levering
5/5
15-01-2017 Dit keer kreeg ik de verkeerde kousen toegestuurd. Middels een chat via jullie site werd duidelijk dat er 2 etiketten waren verwisseld. Ik heb de verkeerde kousen teruggestuurd en de goede kousen alsnog ontvangen. Ik ben heel tevreden hoe snel dit is opgelost. Een prima bedrijf!
4/5
15-01-2017 Snelle en correcte levering
5/5
15-01-2017 correct
5/5
14-01-2017 Het bestellen online ging erg gemakkelijk. Ook werd de bestelling direct in gang gezet, zo kon je zien in hoeverre de bestelling onderweg was. De bezorging ging ook heel vlot, werd op dinsdag bezorgd omdat op de maandag de post niet werd bezorgd.