Reviews

Beoordelingen van Compressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 1948 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

4/5
12-07-2018 Prima, het was even zoeken naar mijn favoriete sportsokken omdat het assortiment gegroeid was. Ik wilde gebruik maken van de introductie korting maar deze was helaas al verlopen. Nu andere goedkopere sokken uitproberen.
5/5
09-07-2018 Ik heb al 2 keer steunkousen besteld, 1 keer voor mezelf en 1 keer voor mijn man. We hadden ze beide keren de volgende dag al in huis!
5/5
09-07-2018 Pas een 1e bestelling gedaan. Had het snel nodig ivm vertrek vakantie. En i.d.d zoals wordt gezegd op de site, andere dag het product in huis.
4/5
09-07-2018 Heb compressiekousen gekocht via de website.
5/5
08-07-2018 nvt
3.5/5
08-07-2018 Snelle service
4/5
04-07-2018 prima
1/5
30-06-2018 Slecht
5/5
29-06-2018 zeer snelle levering en goed product
5/5
27-06-2018 Alles goed geregeld. Alles klopte.
3/5
27-06-2018 Heb nog geen ervaring met dit bedrijf maaaaar mijn eerste bestelling vind ik al niet fijn verlopen.
3/5
27-06-2018 Ik heb een Doff 'N Donner steunkous aan en uittrekhulp gekocht. De volgende dag al thuis bezorgd.
5/5
27-06-2018 Uitstekend, goed, betrouwbaar,snel en betaalbaar
4/5
21-06-2018 Voorheen al een keer een paar sokken besteld en laatst weer een paar besteld op de vernieuwde site.
5/5
19-06-2018 Always good... shipping within couple of days. Never had problems (this is like the 5t order I make).
4/5
19-06-2018 Goede en snelle service
5/5
19-06-2018 Prima
3/5
18-06-2018 blijkt gewoon andere naam van oldekamp geworden
5/5
18-06-2018 Tot nu toe heel goed,de eerste set compressiekoussen die ik ontving was een mankement aan maar na contact werd dit gelijk netjes en probleemloos opgelost. Verder advies is ook goed mensen zijn erg vriendelijk! Kortom goed service net bedrijf
5/5
17-06-2018 Goede informatie
5/5
17-06-2018 Goede ervaring
5/5
17-06-2018 Goede producten en een snelle levering
4.5/5
14-06-2018 Correcte levering; goede ervaring.
5/5
09-06-2018 prima
4/5
08-06-2018 Ik heb ze nog niet gedragen.
5/5
06-06-2018 Hand schoenen besteld en supersnel in huis. een maatje te klein dat was geen probleem ik kon ze zo gratis omruilen. 100% goede goede en snelle service. mvg een tevreden klant.
4.5/5
05-06-2018 Prima service. Ik raad dit zeker aan bij anderen, wat ik trouwens al gedaan heb.
5/5
04-06-2018 Snel en uitstekend geleverd Uitleg van opmeten makkelijk beschreven
5/5
03-06-2018 prima snelle levering
5/5
02-06-2018 Prima
4/5
31-05-2018 Bestelling van handschoenen
5/5
31-05-2018 Gewoon Top! Snelle levering.
5/5
29-05-2018 De geleverde artikelen waren goed
5/5
28-05-2018 De handschoenen zijn prima heb het adres door gegeven aan de zusters in het verzorgingshuis bij mijn moeder snelle levering
5/5
28-05-2018 Goed
4.5/5
28-05-2018 Zeer snelle levering zonder verzendkosten!
4.5/5
28-05-2018 Goede service
5/5
23-05-2018 geweldig
4.5/5
22-05-2018 goede ervaring
4.5/5
20-05-2018 Beste, jullie zijn er ongelooflijk progressie gemaakt: mijn bestelling zit nu reeds twee keer op rij minstens drie dagen eerder in de bus, niettegenstaande het briefpost naar België betreft! Gefeliciteerd en dankuwel
4/5
16-05-2018 Goed
2.5/5
16-05-2018 Product besteld maar bleek later niet direct leverbaar, terwijl ik het direct nodig had
4.5/5
16-05-2018 er stond bij de bestelling dat de kousen op voorraad waren ,maar achteraf was dat niet zo dat is jammer.
4/5
14-05-2018 Mijn eerste ervaring was prima. Snelle terugkoppeling over levering en correcte afhandeling
4/5
14-05-2018 Prima
4.5/5
13-05-2018 postief, product voldoet aan verwachting en was er de volgende dag!
0.5/5
13-05-2018 heb nog steeds niks ontvangen, duurt erg lang, deze enquête was er sneller!!
4.5/5
12-05-2018 Heel goed bevallen zowel het product als de bezorging
2/5
12-05-2018 Kousen besteld helaas na 1x dragen al ladder erin daar zijn ze toch te duur voor
5/5
11-05-2018 Snelle levering
4.5/5
11-05-2018 Eerste keer
5/5
06-05-2018 Al jaren een zeer tevreden klant
5/5
04-05-2018 prima bedrijf, nette vlotte bezorging
4.5/5
04-05-2018 Uitstekend
5/5
04-05-2018 Duidelijke website Zeer snelle levering
5/5
04-05-2018 Prima product. Makkelijke website. gemakkelijk te bestellen en snelle levering.
3.5/5
03-05-2018 De bestelling was daags daarna al in mijn bezit. Correcte aflevering , jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij is nu moet je alles van de computer afhalen, dat is een minpuntje.
4.5/5
03-05-2018 Hele snelle levering
4/5
03-05-2018 De DoffnDonner vind ik goed ik kan er al mee omgaan .Ik heb nu ook de antislip mat ontvangen maar die vind ik te klein omdat ik alles met de voet moet doen. mijn handen zijn niet goed.
4/5
02-05-2018 Bestelling gedaan. Krijg later bericht dat niet voorradig is. Ervaar dit als niet prettig. Geef bij bestelling meteen aan of iets wel., niet leverbaar is. Dan weet de klant waar hij aan toe is. Nu is het maar afwachten of het ooit goed komt.
5/5
01-05-2018 Goede levering en op tijd
5/5
30-04-2018 Snel bezorgd conform afspraak.
4/5
30-04-2018 heb geen ervaring als zodanig om hierover een mening te geven
5/5
30-04-2018 Snelle levering. Achteraf betalen.
4/5
30-04-2018 Prima
5/5
30-04-2018 Duidelijke omschrijving van product
5/5
30-04-2018 Voor de eerste keer bij dit bedrijf iets besteld, en daar heb geen klachten over.
5/5
29-04-2018 Correct, snel en zonder geteut.
5/5
29-04-2018 prima
5/5
28-04-2018 Nvt
5/5
28-04-2018 snelle levering geen problemen
4.5/5
27-04-2018 Uitstekend
5/5
27-04-2018 Het was de eerste keer. Maar het was prima.
5/5
26-04-2018 Goede ervaringen
5/5
26-04-2018 Goede ervaringen
5/5
26-04-2018 Positief.
5/5
24-04-2018 goede service, heel snelle levering
4.5/5
24-04-2018 Prima ervaring
4/5
24-04-2018 Ik ben heel tevreden over compressiekousen.nl
4/5
24-04-2018 Prima, snelle service.
4/5
23-04-2018 Goed
4/5
23-04-2018 Snelle levering en goede kwaliteit panty
4.5/5
23-04-2018 2 keer online besteld
5/5
23-04-2018 Snelle levering, goed en netjes verpakt zodat het pakje door de brievenbus past. Erg tevreden over de producten.
5/5
23-04-2018 Het was de eerste keer dat ik met jullie in contact kwam, maar ik moet zeggen er is een juiste behandeling gegeven.
1/5
22-04-2018 Levering en snelheid prima , de kwaliteit van de teensokjes is eigenlijk waardeloos. Een maat maar helaas echt veel te groot. Toch geb ik maat 41. Jammer.
5/5
22-04-2018 zeer goed ontvangen
4/5
20-04-2018 Snelle service
4/5
20-04-2018 Goed. Snelle levering
5/5
19-04-2018 Wij bestelden voor onze thuiszorgverpleegkundigen materiaal van de website.
5/5
19-04-2018 Prima. Fijn dat via de mail informatie wordt gegeven over het verloop van de bestelling
4/5
19-04-2018 Prima
5/5
19-04-2018 Prima. Makkelijk bestellen, gratis verzenden, snel in huis
3.5/5
16-04-2018 Probleemloos
4/5
16-04-2018 Alles soepel verlopen, geen opmerkingen
5/5
16-04-2018 Nu besteld morgen echt in huis. Betaald en gelijk een bevestigingsmail email. Dus prima.
5/5
16-04-2018 De compressiekousen voldoen prima, maat prima,;zitten goed .Goede vervanging van zwachtelen.Binnen een dag geleverd.. Geweldig.
5/5
16-04-2018 Hele goede ervaring
4/5
15-04-2018 Alles soepel verlopen, geen opmerkingen
4.5/5
14-04-2018 Vlotte service, goede verzendi g. Zitten prima bij dochter. Ben nu op zoek naar frissere,fellere kleuren .dochter(33)is meervoudig gehandicapt. Vanuit mijn werk in de zorg kom ik dit meer tegen jongeren die deze kousen nodig hebben. Kleurtjes doen veel. Dank je wel

Compressiekousen respecteert uw privacy en gebruikt daarom alleen cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website.