Reviews

Beoordelingen van Compressiekousen vanuit The Feedback Company
8,8 / 10 1228 beoordelingen

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Informatie op de website:

Bestelgemak:

Snelheid levering:

Info over verloop order:

Klantvriendelijkheid:

Reactiesnelheid:

Service na uw aankoop:

5/5
12-12-2017 Prima geregeld, op tijd geleverd niets op asn te merken.
4/5
12-12-2017 Goede en snelle levering zonder problemen.
4/5
11-12-2017 vlotte levering, niet duur vergeleken met andere bedrijven
5/5
10-12-2017 Perfect gegaan, iets geruild ook snel zonder problemen gewoon goed.
4.5/5
10-12-2017 Snelle en correcte levering.
5/5
09-12-2017 Voor de tweede maal compressiekousen aangeschaft. Goed bereikbaar en doen van zij schrijven.
4.5/5
07-12-2017 goed
5/5
06-12-2017 Goed, duidelijk.
4.5/5
02-12-2017 e-mail contact gehad na de verkeerde bestelling
5/5
02-12-2017 snelle levering.
5/5
01-12-2017 ik ben zeer tevreden met de geleverde compressiekousen Met vriendelijke groet mevr. M.C. van Oosten van der Holst
5/5
01-12-2017 Zijn mooi en goed passend
5/5
01-12-2017 Voor het eerst iets besteld en dat is goed bevallen.
4/5
30-11-2017 Jammer genoeg waren de aantrekhulpen nu duurder dan de vorige keer toen ik ze besteldan heb.
5/5
30-11-2017 Helder, modieus en snel.
4/5
28-11-2017 Levering wat later als beloofd zaterdagochtend besteld en woensdag ontvangen. Wel alles keurig en correct.
5/5
28-11-2017 Prima service
5/5
27-11-2017 Al jaren goede ervaring met Uw bedrijf.
3.5/5
25-11-2017 Verzorgde verzending, Alleen jammer dat op de website stond aangegeven dat de kousen op voorraad waren, maar dat was uiteindelijk toch niet het geval.
4/5
22-11-2017 Goed
5/5
22-11-2017 Passen goed, zitten lekker en staan leuk. Prima aanrader voor het hardlopen.
5/5
20-11-2017 Prima!
5/5
20-11-2017 voor de eerste keer iets besteld volgende dag in huis super
4/5
19-11-2017 gebruiksvriendelijke website, mooi assortiment en interessante prijzen
2/5
19-11-2017 Op de site product tijdelijk niet leverbaar, dus ik bestel niet. Een aantal weken later op de site "leverbaar", dus ik bestel en betaal. Product komt niet, dus een email, product niet leverbaar. Kijk op de site, waar dit niet staat aangegeven, later wel! Heb product nog steeds niet, wel betaald dus!
5/5
18-11-2017 Very fast and free delivery, everything is perfect! Reccomend!
4/5
18-11-2017 eerste kennismaking correct
5/5
16-11-2017 Snelle service en goede pasvormen
5/5
14-11-2017 Very fast and free delivery, everything is perfect! Reccomend!
5/5
14-11-2017 Prima ervaring. Duidelijke website. Snelle levering.
4/5
14-11-2017 goed
5/5
13-11-2017 Snelle levering waarbij ik bij dit artikel geen verzendkosten hoefde te betalen. Zat ook een centimetertje bijgevoegd als aardigheidje.
5/5
12-11-2017 leveren aantrekhandschoenen steunkous
5/5
10-11-2017 Zeer tevreden
5/5
10-11-2017 Prima! Snelle levering.
5/5
10-11-2017 ik heb nog handschoenen nodig
4/5
09-11-2017 Er is gedaan wat er beloofd is.
4/5
08-11-2017 Het is de eerste keer, dat ik dit bedrijf benaderd heb
4/5
07-11-2017 Prima ervaring
4/5
05-11-2017 werkelijk prima
5/5
04-11-2017 Snelle afwikkeling van bestelling
4/5
03-11-2017 Dat was goed.
5/5
03-11-2017 Goed en snel geleverd
4/5
02-11-2017 Helaas een aantrekhulp en handschoenen moeten bestellen.
5/5
01-11-2017 Bij mijn eerste aankoop heb ik een goede ervaring.
4.5/5
31-10-2017 goede en snelle levering
5/5
31-10-2017 Via de website compressiekousen besteld
5/5
31-10-2017 Makkelijk te bestellen.
5/5
29-10-2017 Goede website met de nodige informatie
5/5
29-10-2017 De informatie op de site was prima. Hetzelfde geldt voor plaatsen van de bestelling en de levering.
5/5
27-10-2017 Goed bedrijf. Betrouwbaar en levert snel
5/5
27-10-2017 Ik heb al eerder met dit bedrijf producten besteld prima bevallen de compressie kousen bestelling was de eerste keer.
4.5/5
25-10-2017 Vlotte levering
5/5
24-10-2017 Goed
5/5
23-10-2017 Hier gebruik ik maar een woord voor. "GEWELDIG".
3/5
22-10-2017 Zit veel te strak op bovenbeen slaat steeds dubbel
5/5
22-10-2017 goed
5/5
22-10-2017 totaal geen klachten.
4.5/5
22-10-2017 Draag al meer dan 22 jaar steunkousen welke door Oldekamp medewerkers worden aangemeten elk jaar en ben hier tevreden over. Kan niet meer goed lopen als ik deze kousen niet aanheb omdat ze veel steun geven aan mijn benen en zorgen voor een goede doorbloeding. Mede door onder behandeling te zijn geweest van een goede dermatoloog kan ik mij zonder pijn te hebben deze kousen elke dag aantrekken.
3.5/5
21-10-2017 Eerste bestelling. Uitstekend afgehandeld.
4/5
21-10-2017 Ik ben erg tevreden over het product
5/5
20-10-2017 Grote keuze, snelle bestelprocedure en vlotte (franco) levering
4/5
19-10-2017 Goed
4/5
17-10-2017 goed
4/5
16-10-2017 Prima
4/5
15-10-2017 Goed.
4/5
13-10-2017 Ok
5/5
12-10-2017 Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering
5/5
12-10-2017 Fantastische service, heel snel geleverd
5/5
12-10-2017 prima
5/5
11-10-2017 Prima
4/5
09-10-2017 De ervaring met dit bedrijf is goed.
5/5
09-10-2017 Snelle levering en netjes afgeleverd.
4/5
08-10-2017 Snelle correcte levering.
5/5
07-10-2017 Goed
5/5
07-10-2017 had blijkbaar 2 x op bestellen gedrukt. Dus 2 besteld en betaald. Na een telefoontje bestelling aangepast en deel teug gestort. Vind dat ik heel netjes geholpen ben. bedankt.
5/5
04-10-2017 Goed
5/5
04-10-2017 Erg tevreden
3.5/5
04-10-2017 Prima
5/5
02-10-2017 Prima, snelle levering, goede kwaliteit
5/5
30-09-2017 Snelle levering en betaalbaar
4.5/5
30-09-2017 Goed
3/5
30-09-2017 Bestelling niet geleverd
4/5
29-09-2017 3paar Gilofa steunkousen besteld. Prijsstelling was goed, levering was snel, na één dag. Jammer was dat een door mij gewenste kleur (olijfgroen) niet in de webshop aanwezig was.
5/5
29-09-2017 Erg goede service, snel geleverd en duidelijke mails gekregen over mijn product.
4.5/5
27-09-2017 goed
5/5
27-09-2017 prima
3.5/5
26-09-2017 goed en betrouwbaar
4.5/5
26-09-2017 Hoewel mijn ervaring zeer bescheiden is, ben ik daar tevreden over.
4/5
23-09-2017 1ste bestelling. heel goed bevallen
4.5/5
20-09-2017 prima kousen en snelle levering
5/5
19-09-2017 goede ervaring en vlot geholpen
5/5
19-09-2017 Snelle levering en makkelijk te bestellen
4/5
19-09-2017 bestelde product was makkelijk te bestellen en is snel geleverd.
5/5
17-09-2017 Goed
5/5
17-09-2017 Informatie op de site was goed. Bestellen ging prima. Betalings mogelijkheden waren ook goed verzorgd en het verliep vlot. Aflevering na EEN dag was super.
5/5
16-09-2017 Super service. Het zakje is nergens goedkoper en voldoet prima om de steunkous mee aan te trekken.
5/5
15-09-2017 prima ervaring en after sales
5/5
14-09-2017 Al diverse dingen hier besteld,goede service en snelle afhandeling . Klant vriendelijk.
4.5/5
14-09-2017 makkelijk te bestellen, snelle levering van het product
5/5
13-09-2017 Goed
4/5
12-09-2017 Prima
4.5/5
11-09-2017 prima
4/5
11-09-2017 Prima
4.5/5
10-09-2017 Ik vind het een hele fijne product Lekker soepel niet te dik werk heel goed En een hele leuke prijs ook
5/5
10-09-2017 prima
5/5
09-09-2017 prima levering, heel snel. Duidelijke mails over de verzending. Prima!
3.5/5
09-09-2017 Vlotte levering
5/5
09-09-2017 Fijn dat je als particulier ook sommige artikelen kunt bestellen
5/5
09-09-2017 Goed
4.5/5
08-09-2017 Prima levering en fijne kwaliteit van zomer compressiekous.
4.5/5
07-09-2017 1 ervaring: snelle levering, product van redelijke kwaliteit
5/5
07-09-2017 goede uitleg, snelle levering
5/5
07-09-2017 0,0
1.5/5
07-09-2017 Geen real time info over voorraad - product niet leverbaar, bleek na 2 dagen! Dus moeten annuleren en urgent op ziek naar alternatief
4/5
06-09-2017 duidelijke site
4/5
06-09-2017 Steunkousen besteld. Werden snel bezorgd.
4.5/5
06-09-2017 Heel goede service , nette prijs en snelle levering. ( ook na de aankoop) Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
5/5
06-09-2017 goede ervaring
5/5
04-09-2017 Duidelijke website. Correcte afhandeling. Snelle levering.
5/5
03-09-2017 Het is de eerste keer, maar zeer goed.
4/5
02-09-2017 Meermaals heb ik in de afgelopen jaren een bestelling geplaatst. De levering gebeurde/gebeurt vlot en correct: binnen 24, soms 48 uur.. Een keer was niet de gehele bestelling direct leverbaar. In zo'n geval ontvangt men een mededeling, dat er later geleverd gaat worden. Daarbij wordt aangeboden het reeds aanwezige voorafgaande aan het nog ontbrekende toe te sturen. Ik heb toen geschreven, dat ik kon wachten en de gehele bestelling ineens wenste te ontvangen. Het aanbod van steun/compressiekousen is breed. De beschrijvingen van de diverse producten en typen kousen zouden op de site informatiever kunnen zijn, zodat men gemakkelijker en gefundeerder een keuze kan maken. Ofschoon er geen verzendkosten zijn, is de aanschafprijs der kouden aan de hoge kant. Tot zover.
5/5
01-09-2017 Gewoon goed en snel
4/5
31-08-2017 Snelle Levering
3.5/5
31-08-2017 gevraagd of het boord van de voet wat langer kon. is ook gebeurd.
4.5/5
29-08-2017 /
5/5
29-08-2017 Gevonden via de zoekmachine en gedacht ik probeer het eens!
4/5
29-08-2017 Correcte behandeling en snelle levering
3/5
29-08-2017 Wekt goe om de kous aan tetrekken. ALLeen na 2 weken gebruik scheurt di overlangs al kapot daar be ik nöiet tevreden over
5/5
27-08-2017 info was prima, betaalwijze prima, snelle levering ondanks niet op voorraad.
4.5/5
27-08-2017 Goed
5/5
27-08-2017 grote keus, ik vond er precies wat ik zocht!
5/5
26-08-2017 HEEL TEVREDEN, DIRECT GELEVERD PASSEN PERFECT, ALS IK NOG KOUSEN MOET HEBBEN KOM IK BIJ JULLIE TERUG. VR.GR.
5/5
25-08-2017 prima
5/5
22-08-2017 duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Goede producten voor een beduidend lagere prijs in vergelijking tot de concurrentie. Nu tweede bestelling naar volle tevredenheid gedaan.
4/5
21-08-2017 Mijn ervaringen met het hulpstuk om de kousen zelf aan te trekken gaat prima.Oefening baart kunst;dus de ene dag gaat het beter als de andere dag.
5/5
20-08-2017 Mijn ervaring met dit bedrijf is positief.
5/5
20-08-2017 Voor de eerste keer hier besteld ben zeer tevreden
4/5
18-08-2017 Levering is snel en goed
5/5
18-08-2017 Snelle levering
4.5/5
18-08-2017 goed
5/5
18-08-2017 Ruim aanbod, snelle levering.
4/5
15-08-2017 Heel goed
5/5
14-08-2017 Kousen maat 48/50 gekocht. Zelf maat 51 maar zitten prima. Erg gelukkig mee en uiterst betaalbaar
4.5/5
14-08-2017 ervaring goed prijs uitstekend en vlotte levering
5/5
14-08-2017 Goede ervaring
5/5
13-08-2017 Prima service snelle levering
3/5
13-08-2017 een beetje verwarrend. ik dacht een completeset: aan+ uit+ handschoenen,maar dat viel een beetje tegen
4/5
12-08-2017 Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit beantwoorden van vragen en de afhandeling
5/5
12-08-2017 Voor de eerste keer ontdekt en besteld en prima ervaring.
5/5
11-08-2017 uitstekend
3.5/5
11-08-2017 Goed
4.5/5
09-08-2017 Zeer tevreden. Snelle levering. Prima produkt.
4.5/5
07-08-2017 de bestelling was snel binnen 1 dag .. prima geregeld
5/5
07-08-2017 positief
5/5
06-08-2017 Zeer goede en snelle levering van het product.Ondanks dat het product niet op voorraad was.Kreeg netjes een mail dat het wat langer zou duren, maar toch nog vlot geleverd.Prima!
5/5
06-08-2017 Goed. Snelle levertijd en goed product.
4.5/5
05-08-2017 aanschaf compressiekousen
4.5/5
05-08-2017 Uitstekend, het is net HG, ze doen wat ze beloven
5/5
05-08-2017 Goed
5/5
04-08-2017 Snelle en goede levering
5/5
03-08-2017 goed
5/5
03-08-2017 prima
5/5
01-08-2017 was erg duidelijk en gemakkelijk, bestelling netjes op tijd afgeleverd, alleen paste het niet in de brievenbus, bezorger netjes aangebeld en niet geprobeerd het alsnog te persen in de brievenbus
5/5
01-08-2017 Prima
5/5
01-08-2017 Goede ervaring
5/5
31-07-2017 Snel, correct en behulpzaam
5/5
28-07-2017 Vlugge correcte verwerking van mijn aanvraag voor handschoenen voor het aantrekken van steunkousen
5/5
28-07-2017 was erg goed we zijn er tevreden over
3/5
27-07-2017 Mooie kousen maar elke keer een probleem om op tijd te leveren
4.5/5
25-07-2017 Heel goed
5/5
25-07-2017 uitzoeken, bestellen en levering allemaal naar wens.
5/5
24-07-2017 Snelle levering helemaal perfect.
4.5/5
24-07-2017 Super tevreden, uitstekende service. topkwaliteit van kousen. Juiste beschrijving en maattabel.
5/5
24-07-2017 Prima!
4.5/5
24-07-2017 nette en snelle bezorging
4/5
23-07-2017 Positief
4/5
21-07-2017 Perfect en snelle bezorging.
4.5/5
19-07-2017 dit was de eerste keer dat ik met dit bedrijf contact heb opgenomen voor mijn moeder en dit nadat ik diverse dingen heb uitgezocht op het internet. Dit beviel me het beste in opstelling en informatie.
4/5
18-07-2017 Goed product
5/5
16-07-2017 in een woord; PRIMA!
3.5/5
16-07-2017 goed
5/5
16-07-2017 gewoon goed
4/5
15-07-2017 Prima levering. Goede kwaliteit!
5/5
15-07-2017 goed
5/5
14-07-2017 Zoals altijd heel goed, bestellen en de vaak de volgende dag of de dag ernaar keurig in huis.
5/5
14-07-2017 Niets dan lof!
5/5
14-07-2017 Snelle verzending. Geleverd zoals besteld
4/5
14-07-2017 Vriendelijk ontvangst. Behulpzaam. Gaf duidelijk uitleg over het product.
5/5
11-07-2017 Goed informatie op de site.
5/5
10-07-2017 Mooie website. Snelle levering van het bestelde artikel
3.5/5
10-07-2017 ik heb nog maar 2 keer gekocht , maar ik heb geen klachten gewoon via de web besteld voor 1500u en volgende dag heb ik al. ik vind dit gewoon geweldig. goede service.
4.5/5
09-07-2017 Alles netjes afgehandeld kousen dag erna al geleverd
5/5
07-07-2017 Super snelle levering
4/5
06-07-2017 eenmalig.
4.5/5
04-07-2017 Positief
4/5
04-07-2017 Ik had geen evaring met bedijf.
3.5/5
03-07-2017 Positief
5/5
02-07-2017 Was heel korte ervaring
4.5/5
02-07-2017 super !
4/5
02-07-2017 Via website verschillende comrpessiekousen besteld!
5/5
02-07-2017 Snel en goed !
5/5
01-07-2017 nog niet zoveel ervaring met dit bedrijf was de eerste keer dat ik besteld heb
5/5
01-07-2017 geen ervaring
5/5
01-07-2017 Zocht online naar aantrekhulp steunkousen voor een client. Zo kwam ik op jullie site. Zag dat de aantrekhulpen enorm goedkoper waren dan bijvoorbeeld Vegro. Heb ik zelf 1 besteld. Deze was er 2 dage later en bevalt super. Geadviseerd aan meer cliënten hier te bestellen.
5/5
29-06-2017 zeer goed
5/5
29-06-2017 Snelle levering
4.5/5
28-06-2017 snel en goed
4.5/5
28-06-2017 snelle en correcte levering, netjes verpakt
3/5
28-06-2017 Gemakkelijk te vinden op internet.
5/5
27-06-2017 Mooie verpakking, het was brievenbuspost dus voordeliger, hele snelle levering. Ook bij een ander bedrijf besteld, daar duurde het 9 dagen voordat het aankwam. Het product was ook uit de verpakking in een zakje.
5/5
27-06-2017 Goede service snelle levering
4/5
27-06-2017 goed
5/5
26-06-2017 De kousen zijn voor mijn vader van 90 jaar, hij is er best tevreden over alleen had ik een maatje groter moeten bestellen.
4.5/5
26-06-2017 Prima bedrijf,goede spullen
5/5
26-06-2017 Compressie Kousen een fantastisch bedrijf. Om u kousen daar te kopen sneller kan niet vandaag bestellen morgen in huis.En ook nog goede kwaliteit.
1.5/5
26-06-2017 "Voor 17:00 besteld, zelfde dag bezorging". Kreeg de bestelling pas 2 dagen later
4/5
25-06-2017 positief
4.5/5
24-06-2017 Positief, snelle reactie, nette verpakking
5/5
23-06-2017 Zeer tevreden over al u punten.
2.5/5
22-06-2017 Heb hier nu drie keer kousen besteld. Deze werden op tijd geleverd en voldoen nog steeds aan mijn verwachting.
5/5
22-06-2017 Verkeerd huisnummer ingevuld en toch hebben ze dezelfde dag nog een nieuwe kous opgestuurd en de volgende dag binnen! Echt super!!
4/5
22-06-2017 Zeer goed
5/5
21-06-2017 Compressie kousen zitten goed. Niks op aan te merken.
4/5
19-06-2017 handschoenen besteld
5/5
18-06-2017 Alleen maar positief!
1/5
18-06-2017 Na bestelling , een week later contact gezocht. Product was niet geleverd en bleek vorlopig niet leverbaar te zijn
4.5/5
17-06-2017 uitstekende website, duidelijk, uitgebreid en informatief.
5/5
15-06-2017 Goede commumicatie
1/5
15-06-2017 echt heel slecht. eerlijk gezegd niks goeds over te melden
5/5
14-06-2017 Prima service en snelle levering
3.5/5
14-06-2017 heb voor de eerste keer hier besteld , dus niet zoveel ervaring met deit bedrijf
3/5
13-06-2017 Vindt de bestelling heel lang duren. Heb de overboeking al 1 juni , j.l naar de bank verzonden
4.5/5
12-06-2017 Geweldig. Erg snel met bezorgen.
4/5
12-06-2017 niet
5/5
11-06-2017 Mijn ervaring is erg goed, makkelijk en eenvoudig vai inernet te bestellen
4/5
11-06-2017 Prima communicatie, vlotte afhandeling. Product niet naar verwachting dus retour verzonden
3.5/5
09-06-2017 tot heden goed ,geen verdere ervaring
4.5/5
08-06-2017 zeer tevreden
5/5
07-06-2017 snel en betrouwbaar
4.5/5
07-06-2017 Prima dienstverlening
3.5/5
06-06-2017 prima
4.5/5
05-06-2017 Prima afhandeling van bestelling/bezorging en terugstorten van de door mij dubbel betaalde nota
5/5
04-06-2017 Prima, levering op tijd, betaling zoals ik wenste.
5/5
02-06-2017 Snelle afhandeling van mijn bestelling. Ik had per ongeluk 2x bestelling van zelfde product gedaan. Direct tel contact opgenomen en 2de bestelling is geannuleerd. Geld is direct teruggestort.
4/5
01-06-2017 Betrouwbaar en correct. Ik ben zeer tevreden met deze Gilofa kousen. Gebruik ze nu al 4 jaar. Het enige nadeel is dat ze niet vergoed worden. De aangemeten kousen, welke 3x duurder zijn, zakten steeds af.
4/5
01-06-2017 Snelle en goede levering Niets mis mee
5/5
01-06-2017 Ongelofelijk dat het zonder verzendkosten geleverd kan worden.
3/5
31-05-2017 Bestelling werd snel geleverd. Alleen het product zelf valt mij tegen: de kousen gingen gelijk al lubberen.
4.5/5
31-05-2017 goed
3.5/5
31-05-2017 prima
4/5
30-05-2017 Easyslide aantrekhulp gekocht. Vlot vlg. bestelling geleverd. Tevreden.
5/5
29-05-2017 Super snelle levering !
3/5
26-05-2017 Ik had na 1 week nog geen kousen ontvangen. Afgelopen woensdag gebeld en de order was onbekend bij jullie. Ik de bevestiging van mijn bestelling terug gemaild en het is direct gecontroleerd en in orde gemaakt. Ik hoop vandaag de kousen te ontvangen.
0.5/5
23-05-2017 ik heb een goede ervaring
5/5
22-05-2017 Prima service, s middags om 5 .05 u besteld andere morgen in huis,
4/5
16-02-2017 Duidelijke site, snelle levering
5/5
16-02-2017 goed
5/5
16-02-2017 prima
4/5
15-02-2017 Overzichtelijke website
5/5
15-02-2017 snelle levering
5/5
15-02-2017 Doet wat het belooft
5/5
15-02-2017 Snelle correcte levering
4/5
14-02-2017 nvt
4/5
14-02-2017 Goede en snelle service
4/5
14-02-2017 heel goed
5/5
14-02-2017 De service is heel goed
4/5
11-02-2017 Zeer te reden
4/5
09-02-2017 Goed
5/5
09-02-2017 mijn ervaring met dit zijn prima te noemen
5/5
07-02-2017 Prima afhandeling.
5/5
07-02-2017 Goed
5/5
07-02-2017 Vlotte verzending, duidelijke website.
5/5
05-02-2017 Prima
4/5
05-02-2017 Prima bedrijf, na telefonisch contact over de website uitleg gekregen
5/5
05-02-2017 Je wordt prima op de hoogte gehouden hoe de bestelling verloopt via email.
5/5
05-02-2017 goede web site , en tov vergelijkbare leveranciers, gratis verzending, elders 4.95 betalen.
5/5
04-02-2017 Zwangerschaps steunpanty 280 denier is erg fijn!! Ik heb behoorlijk last van spataderen op het onderbeen, dit is echt een uitkomst!
5/5
04-02-2017 voor de tweede maal kompressiekousen besteld. Opnieuw snelle , goede service
4/5
04-02-2017 Snel geleverd. Product is hulpvaardig. Goed.
5/5
01-02-2017 Prima ervaring, hulpmiddel besteld via de website, 2 dagen later hulpmiddel in de bus.
4/5
31-01-2017 Via internet heb ik speciale rubberen handschoenen voor therapeutisch elastische kousen besteld en daarna kreeg ik ze vrij snel.
4/5
30-01-2017 goed
4/5
30-01-2017 Na te hebben gekeken op internet, telefonisch kontakt gehad met een werknemer. Prima advies gekregen
4/5
29-01-2017 Prima , snelle levering
5/5
28-01-2017 Bestelling kniekousen met compressie prima verlopen. Maat goed , warme kousen prima.
5/5
28-01-2017 goed
4/5
27-01-2017 Goed assortiment, snelle levering
5/5
27-01-2017 Het bedrijf rondt de bestelling adequaat af.
4/5
24-01-2017 positief
5/5
24-01-2017 via Buurtzorg gewezen op Compressiekousen.nl
4/5
23-01-2017 Prima, snelle levering, keurig verpakt ( met een aardigheidje erbij )
4/5
23-01-2017 Goede service, snelle verzending, top!
5/5
21-01-2017 volgens mij wel een goed product , en snel geleverd zoals beloofd .
5/5
20-01-2017 Prima, de bestelling wordt altijd z.s.m. uitgevoerd
4/5
20-01-2017 Webwinkel. Alles conform toezegging. Levering op tijd.
5/5
19-01-2017 Zijn goed
5/5
19-01-2017 Prima bedrijf, erg klantvriendelijk. Toen de bestelling wat later kwam omdat ze wat ik wilde niet op voorraad hadden werd ik keurig op de hoogte gehouden.
5/5
19-01-2017 Goede ervaring. Heb al eerder een paar kousen aangeschaft. [december 2015]
4/5
18-01-2017 Het kontakt is goed verlopen,zelfs op zondag
5/5
18-01-2017 Contact nav een verkeerd gelopen bestelling. Uiterst vriendelijk te woord gestaan En probleem direct verholpen
5/5
17-01-2017 goeie ervaring met dit bedrijf
5/5
16-01-2017 Prima advies via de telefoon.
5/5
16-01-2017 Goede site en snelle levering
5/5
15-01-2017 Dit keer kreeg ik de verkeerde kousen toegestuurd. Middels een chat via jullie site werd duidelijk dat er 2 etiketten waren verwisseld. Ik heb de verkeerde kousen teruggestuurd en de goede kousen alsnog ontvangen. Ik ben heel tevreden hoe snel dit is opgelost. Een prima bedrijf!
4/5
15-01-2017 Snelle en correcte levering
5/5
15-01-2017 correct
5/5
14-01-2017 Het bestellen online ging erg gemakkelijk. Ook werd de bestelling direct in gang gezet, zo kon je zien in hoeverre de bestelling onderweg was. De bezorging ging ook heel vlot, werd op dinsdag bezorgd omdat op de maandag de post niet werd bezorgd.
4/5
14-01-2017 ik had al 2 jaar een easy another arion brand aan en uittrekhulp. ik was daar redelijk tevreden over.Nu heb ik pas bij u besteld en gekregen de nieuwe uitvoering en deze zijn VEEL BETER dit is waarschijnlijk een ander soort materiaal dit glijdt veel makkerlijker Dit wil ik U toch wel even vertellen Ook de plastic verpakking sluit ook beter
4/5
13-01-2017 Prima, website overzichtelijk en bestelling snel afgeleverd
4/5
13-01-2017 Ik ben tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.
5/5
13-01-2017 Prima
5/5
13-01-2017 Uitstekend, Snelle levering
5/5
10-01-2017 Via de website iets gekocht dat qua groote niet geheel duidelijk bleek te zijn. Dacht iets gekocht te hebben dat tot de knie moest komen, maar kwam tot de enkel. Na contact hierover is meteen uitstekend gereageerd. Direct een andere set toegezonden, voordat het geretourneerde al aangekomen was. Bleek toch niet de juiste te zijn omdat dit m.i. niet duidelijk op de website aangegeven was. En direct weer voor retourneren een grotere maat toegezonden. TOP.
5/5
09-01-2017 Ik heb als verpleegkundige van de thuiszorg een hulpmiddel voor een cliënt besteld. Ging prima via de webite geen bezorgkosten. Besteld en de andere dag al bezorgd.
4/5
09-01-2017 Snelle en nette aflevering!
5/5
08-01-2017 De levering was meteen de dag erna! Het product was prima verpakt en compleet.
5/5
08-01-2017 Snelle levertijd en prima producten.
5/5
03-01-2017 Ervaring is in de loop der tijd via telefoon en website beter geworden alleen inloggen via je eigen inlogpagina is een drama.
5/5
03-01-2017 Na besteld te hebben op de duidelijke website is de bestelling de vlgende dag keurig afgeleverd en de kousen zitten goed en ik heb minder last van mijn spataderen
5/5
03-01-2017 prima snelle levering
4/5
01-01-2017 was super snel in huis.
4/5
31-12-2016 Kan niet anders zeggen dat deze zeer positief is, van website tot levering.
5/5
29-12-2016 Verpakking kwam niet overeen met product. Dezelfde dag nog een nieuwe verzonden. Toen bleek kwaliteit niet geweldig, kreeg ik kosteloos een nieuwe. Fantastisch.
4/5
29-12-2016 Goede informatie op website, snelle levering.
4/5
28-12-2016 Goed ervaring. Geen klachten
5/5
28-12-2016 Prima de volgende dag in huis .
5/5
26-12-2016 duidelijke website, snel geleverd!
5/5
24-12-2016 Goed artikel en snelle bezorging
5/5
24-12-2016 okay
5/5
23-12-2016 Ik heb hier heel goede ervaring mee de volgende dag al in huis en de kousen zitten perfect heb er veel steun aan op mijn werk had eerst altijd aangepaste kniekousen maar kon niet tegen die elastische band kreeg ik huidirritatie van bij deze kousen van compressie kousen heb ik er geen last van .
4/5
21-12-2016 Prima bedrijf.
4/5
19-12-2016 Snelle levering van steunkousen
4/5
19-12-2016 Goede ervaring, snelle en vlotte service!
4/5
15-12-2016 Prima product,mooie prijs én snel geleverd
4/5
13-12-2016 eerste kennismaking
5/5
13-12-2016 Mooie website, genoeg informatie en een snelle levering.
5/5
13-12-2016 Prima snelle levering en prima kwaliteit
5/5
13-12-2016 Zeer goed
4/5
13-12-2016 Daar het voor mij de eerste bestelling via internet(daar mij dochter ze haalde bij Livit)is het naar tevredenheid verlopen,en als ik weer een paar kousen nodig heeft doe ik het via internet. Mevrouw Hofman
4/5
12-12-2016 goed
5/5
12-12-2016 is goed
5/5
12-12-2016 Goede contactmogelijkheden, doen wat ze zeggen. Vriendelijk telefonisch contact. Zeer snelle levering.
5/5
11-12-2016 Snel en voordelig
5/5
10-12-2016 Duidelijke website en prijzen
3/5
09-12-2016 mijn ervaring loopt nog met het beoordelen van de kousen zit niet te wachten op een beoordeling van de fabriek.
5/5
07-12-2016 Uitermate snelle levering .
4/5
05-12-2016 Goed heb even gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen
5/5
05-12-2016 Goede ervaring
5/5
05-12-2016 Vriendelijk en deskundig personeel
5/5
04-12-2016 bezorging was goed.
5/5
04-12-2016 Goede levering
5/5
04-12-2016 Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
5/5
01-12-2016 Snelle levering product
5/5
30-11-2016 Besteld handschoenen voor aantrekken compressiekousen
4/5
28-11-2016 goed
5/5
28-11-2016 eerste keer iets bij dit bedrijf besteld.
5/5
27-11-2016 Snel en prima kwaliteit
4/5
27-11-2016 Goed
4/5
27-11-2016 goed
5/5
26-11-2016 Geen ervaring was mijn eerste bestelling en dat verliep vlot!
5/5
26-11-2016 Ruime keuze en snelle levering
5/5
25-11-2016 Gemakkelijk en snel
4/5
25-11-2016 De handschoen om de steun kousen aan te trekken zijn goed aan gekomen. Maar ik kan er niet mee overweg. Misschien eem kwestie van wennen of een andere product aanschaven die voor mij geschikter is.
4/5
25-11-2016 goed
5/5
24-11-2016 Snel, correct en wordt goed op de hoogte gehouden
5/5
23-11-2016 Prima, Bestelling vlot geleverd. goede kwaliteit. goed uitleg. Heel erg tevreden. Website duidelijk.
4/5
22-11-2016 Dit betreft het eerste contact met het bedrijf. e.e.a. nog even afwachten.
5/5
22-11-2016 Super
4/5
22-11-2016 Goed
4/5
20-11-2016 N.v.t.
4/5
19-11-2016 Overzichtelijke website, smelled levering
4/5
19-11-2016 Snelle levering en goede prijs
4/5
18-11-2016 Goede ervaring.
5/5
18-11-2016 Prima en snel bezorgd
4/5
17-11-2016 Snelle levering en duidelijke Site
5/5
15-11-2016 Zeer betrouwbaar, mede door mogelijkheid achteraf te betalen. Snelle levering en snelle reactie op e-mails. Kortom: Top !
5/5
14-11-2016 Fijn om goed advies te krijgen op nu eens geen 0900 nummer en snelle levering!
5/5
14-11-2016 Goed en vlug
4/5
14-11-2016 Veel keus, prettig en informatief chatgesprek gehad, snelle levering.
5/5
12-11-2016 Altijd goed, nog nooit problemen mee gehad.
4/5
10-11-2016 Duidelijke site, snelle levering
5/5
10-11-2016 Uitstekend
5/5
09-11-2016 Kende de naam niet. Had het bedrijf doorgekregen van mijn fysiotherapeut. Via de website snel een keuze kunnen maken.
5/5
09-11-2016 goed en zeer snel met leveren
4/5
09-11-2016 Goe de ervaring
5/5
09-11-2016 prima
5/5
06-11-2016 Prima
5/5
06-11-2016 goed tot prima
5/5
05-11-2016 Super.
5/5
05-11-2016 Snelle levering, duidelijke omschrijving product
5/5
04-11-2016 prima
4/5
03-11-2016 Correcte en snelle afwikkeling van de bestelling
4/5
03-11-2016 eerste maal
5/5
02-11-2016 Heel goed
4/5
01-11-2016 helaas met jullie in contact gekomen door kapotte lympevaten in been. liever geen kousen, maar was dus noodzakelijk. Via het St. Franciscus ZH
4/5
31-10-2016 "aantrekhandschoenen" gekocht
5/5
31-10-2016 Pas een maal iets besteld alles goed verlopen
5/5
31-10-2016 Supersnel antwoord op mijn vraag via de mail en ook een snelle verzending !
5/5
30-10-2016 Dit weekend getest in de Ardennen tijdens wandelen. Tot nu toe m'n beste ervaring. Zakken niet af en ondersteuning is top. Heb hiervoor drie soorten gebruikt.
5/5
29-10-2016 Goed online advies
4/5
28-10-2016 Voor de eerste keer met dit bedrijf, is goed.
4/5
28-10-2016 2 easyslides besteld 1 is afgeleverd en andere is schijnbaar niet goed aangekomen. Ik heb hier nog niet over gebeld
5/5
27-10-2016 Goed.
5/5
25-10-2016 Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf, bestellingen worden snel en acuraat afgehandeld!
4/5
24-10-2016 Prima
5/5
24-10-2016 Top regeling. Snelle levering Goede uitleg via chat.
5/5
23-10-2016 Ivm zwangerschap compressiepanty gekocht. Eindelijk geen vermoeide benen meer! Had ik veel eerder moeren doen.
5/5
22-10-2016 Snelle levering, goede betaalregeling.
4/5
22-10-2016 Prima
5/5
21-10-2016 Ik heb een doff en donner besteld en de levering was de volgende dag al
5/5
21-10-2016 duidelijke site en ik had de volgende dag al mijn bestelling in huis
5/5
21-10-2016 al een paar keer een bestelling gedaan: tevreden
5/5
20-10-2016 Ben erg tevreden over uw product en de bezorgservice is zeer correct.
5/5
18-10-2016 prima
4/5
17-10-2016 Goed. Heldere site en prompte levering na ideal betaling
4/5
17-10-2016 snel geleverd en goedkoper dan andere bedrijven
5/5
16-10-2016 goed
3/5
15-10-2016 Matig
5/5
14-10-2016 gewoon goed.levering binnen 24uur
4/5
13-10-2016 Goed te vinden
5/5
11-10-2016 Mijn ervaring is goed snelle service
5/5
11-10-2016 prima
5/5
11-10-2016 Zeer goed
5/5
10-10-2016 Hele goede ervaring. Correct geholpen en zeer vriendelijk.
4/5
10-10-2016 zeer goed
5/5
04-10-2016 Kousen besteld, snel geleverd, heel tevreden over webshop en over product.
5/5
02-10-2016 Prima,snelle levering.
5/5
30-09-2016 In eerste instantie had ik het verkeerde hulpmiddel besteld. Na telefonisch contact met één van uw medewerkers werd dit omgaand in orde gemaakt. Prima service!
4/5
30-09-2016 Duidelijke website. Goede informatie over levering. Goede levering.
5/5
29-09-2016 Zakelijk, correct en snelle levering.
4/5
28-09-2016 prima
5/5
22-09-2016 Ik ben tevreden met de producten die ik heb ontvangen . De levering zijn goed nagekomen . Al met al zeer tevreden .
4/5
22-09-2016 Helaas was er een van de twee producten niet geleverd. Na een telefoontje kwam het snel in orde
4/5
19-09-2016 Positief, eenvoudig en snel
4/5
18-09-2016 Fijn bedrijf dat snel het gevraagde product thuis leverde
5/5
16-09-2016 Ondanks een vergissing van mijn kant, is de bestelling prima op tijd en correct bezorgd
5/5
15-09-2016 Is een uitstekend bedrijf.
5/5
15-09-2016 gevonden via internet
5/5
15-09-2016 Prima
4/5
14-09-2016 Steunkousen bestetelt
5/5
14-09-2016 gekocht een aantrekhulp voor compressiekousen
4/5
14-09-2016 Prima
4/5
14-09-2016 Prima bedrijf. Duidelijke site.
4/5
14-09-2016 Goed
5/5
13-09-2016 prima
5/5
11-09-2016 Goed
5/5
11-09-2016 Snelle bezorging goede kwaliteit.
5/5
10-09-2016 Prima in orde. Ik had een verkeerde maat handschoenen uitgezocht en heb deze zonder problemen kunnen ruilen. Het hulpmiddel om de maat handschoen op te meten klopte bij mij niet. Volgens schema moest ik een L en uiteindelijk heb ik nu een S die zelfs nog iets strakker kan
5/5
09-09-2016 is goed voor heraling als ikkousen nodig heb
4/5
09-09-2016 Was al OK , en is dat nog! Daarom hier weer besteld!
5/5
07-09-2016 Ik heb compressiekousen hier besteld om te dragen tijdens mijn werk. Prettige en makkelijke website, goede informatie en snelle levering.
4/5
06-09-2016 Het was mijn eerste bestelling
4/5
05-09-2016 Goed.
5/5
05-09-2016 Mijn ervaringen zijn prima!
5/5
05-09-2016 prima
4/5
04-09-2016 Ik heb voor het eerst kousen en ik moet zeggen ze zitten redelijk goed,maarrrrrr er zit een silicone boord aan/op en daar kan ik niet tegen ,ik heb n.l 3 dagen een rode striem gehad die juikerig aanvoelde en ik heb ze nu binnenste buiten gedraait en nu gaat het goed ik moest ze van de evean 1 mnd dragen voor ik het 2e paar kan bestellen ,en de eventuelen klachten doorgeef dan kunen ze daar rekening mee houden Groeten Frans de Lange
4/5
03-09-2016 Snelle levering en goede producten
5/5
02-09-2016 goed
5/5
02-09-2016 Snelle levering, goede kwaliteit.
5/5
01-09-2016 Top
5/5
01-09-2016 Goed
5/5
31-08-2016 Perfect
5/5
31-08-2016 snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding
5/5
30-08-2016 Gewoongoed
5/5
30-08-2016 Prima, duidelijk site en snelle levering.
5/5
29-08-2016 aantrekhulp elastische kousen besteld
5/5
27-08-2016 goede service en snelle levering
4/5
27-08-2016 Veel keus in assortiment, duidelijke info wat maten kiezen betreft. Snelle levering en sbelle duidelijke reactie op mail. Fijn product.
5/5
27-08-2016 prima
4/5
26-08-2016 Snelle levering
5/5
22-08-2016 Makkelijk te bestellen en betalen, snelle levering
5/5
22-08-2016 Voor het eerst kennisgemaakt met dit bedrijf, en dat is heel goed bevallen. De collectie van de steunkousen is zeer uitgebreid en ook de telefonische informatie is deskundig en vriendelijk. informatie
5/5
21-08-2016 Duidelijke website en snelle levering
5/5
21-08-2016 snelle levering.
5/5
20-08-2016 Snelle levering , goed product
5/5
20-08-2016 Mijn ervaring is zeer goed
5/5
20-08-2016 Tot nu toe 1 bestelling gedaan, vlotte verzending, geen verzendkosten, goede ervaring. Komieker terug.
5/5
20-08-2016 Top
5/5
20-08-2016 Snelle levering , goed product
5/5
19-08-2016 Aankoop van een hulpmiddel bij het aan- en uittrekken van compressiekousen (Proflebo HandyLegs)
5/5
18-08-2016 Goed was de eerste keer. Veel keus.
5/5
17-08-2016 xx
5/5
17-08-2016 goed en snel
4/5
16-08-2016 gemakkelijk te bestsellen via internet, snelle levering.
5/5
15-08-2016 Goed product supersnel gekeverd voor reële prijs!
5/5
15-08-2016 Goed
5/5
15-08-2016 uitstekend bedrijf met een goed advies
5/5
15-08-2016 Is gewoon goed.
5/5
15-08-2016 goede service
5/5
15-08-2016 prima kousen en bediening
5/5
15-08-2016 Zeer snelle levering, goed product
4/5
13-08-2016 tot op heden prima
4/5
12-08-2016 Ik heb een aantrekhulp besteld om zelf mijn kousen aan en uit te trekken. Het aantrekken gaat goed, maar het uittrekken lukt niet, ik heb een mail gestuurd met het verzoek om in Vlissingen langs te kunnen gaan om te vragen of ik misschien iets verkeerd doe, maar heb geen antwoord terug gekregen.
5/5
12-08-2016 Is snel
5/5
12-08-2016 Ruime sortering, snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding en goede adviezen.
4/5
12-08-2016 Prima bedrijf. ze doen wat ze zeggen.
5/5
11-08-2016 snelle service, prima
4/5
11-08-2016 ?
5/5
11-08-2016 Sockwell steunkous besteld, zeer snel geleverd.Het belangrijkste : zeer goede pasvorm !!
4/5
11-08-2016 klantvriendelijk
5/5
11-08-2016 Goede informatie, snelle levering en een prima product
4/5
10-08-2016 Voor de eerste keer bestelt. Levering van het product kon iets sneller. Verder prima
5/5
10-08-2016 Goed
4/5
09-08-2016 aan te bevelen het is een goed bedrijf
4/5
09-08-2016 zeer goede service echt wel tevreden
5/5
09-08-2016 Top heel snel geleverd
5/5
09-08-2016 Heel erg goede service, en de kousen zijn ook perfect.
4/5
08-08-2016 eerste maal iets besteld en prima verlopen
4/5
08-08-2016 Goed
5/5
06-08-2016 UITSTEKEND
5/5
06-08-2016 Alles prima geregeld.
5/5
06-08-2016 uitstekend
5/5
05-08-2016 Prima
5/5
05-08-2016 Verliep prima.
4/5
04-08-2016 Prima manier van bestellen via website. Gelijk de volgende dag levering. ik vind wel de uitleg van aantrekken met de speciale sok in het boek erg summier en niet voldoende. Gelukkig bracht het filmpje op internet een goede duidelijke uitleg. Daarom 3 sterren bij service na aankoop.
5/5
03-08-2016 Prima
4/5
03-08-2016 prima snelle levering
5/5
02-08-2016 Snelle levering
5/5
02-08-2016 dik tevreden
4/5
01-08-2016 Snelle levering
5/5
01-08-2016 Goed product, snelle levering
5/5
01-08-2016 Alles is perfect geregeld
5/5
31-07-2016 Goede informatie en vriendelijk
5/5
31-07-2016 Efficient
5/5
30-07-2016 Ik heb een goede ervaaring met bedrijf
4/5
29-07-2016 uitstekende levering
4/5
29-07-2016 Wat betreft het bestellen is het zeker snel. En kousen passen prima. Zeker een aanrader.
5/5
29-07-2016 Snelle levering, scherpe prijs, gratis verzendkosten
5/5
28-07-2016 Zeer goede service en snelle levering.
5/5
28-07-2016 Prima en snel
4/5
27-07-2016 Goed, snel en goede prijs kwaliteit verhouding
5/5
27-07-2016 Prima geregeld allemaal.
5/5
27-07-2016 Prima service, geen probleem om het artikel kosteloos terug te sturen. Heb jullie site daarom doorgegeven aan belangstellende.
4/5
26-07-2016 Sokken besteld
5/5
24-07-2016 Toevallig op internet gevonden, maar een prima bedrijf waar wel meer te koop is dan alleen steunkousen.
4/5
23-07-2016 goed
5/5
19-07-2016 Ging allemaal heel soepel. Snel geleverd.
5/5