Win 2 gratis kaarten voor het Kerst Circus Ahoy op zaterdag 30 dec.!

Vink de optie 'Winactie' aan tijdens je bestelling en je maakt automatisch kans!

Als je tussen 28 november en 15 december 2017 een bestelling plaats, kun je kans maken op 2 gratis kaarten voor het Kerst Circus in Ahoy R’dam op zaterdag 30 december om 15.00 uur!

Kerst Circus Ahoy R'dam
Kerst Circus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater. Ieder jaar selecteert circusproducent Fernand Banning hoogstpersoonlijk circusnummers van wereldformaat voor een unieke voorstelling in het Ahoy Theater. Ook dit jaar zijn er 10 internationale topacts die iedere fan van spanning, spektakel, humor en sensatie gezien moet hebben! Zo zijn onder andere Shannon Monni, Springers on big Tires, Russian Swing en The Astronauts te zien!

Het Exclusive arrangement bestaat uit 2 entreekaartjes, parkeervoucher & toegang tot de Ahoy Exclusive lounge waar je voor én na het evenement terecht kunt voor een hapje en een drankje.
Zou jij deze gratis kaarten willen winnen? Vink dan Ja aan bij 'Winactie Kerst Circus Ahoy' tijdens het plaatsen van je bestelling. Je doet dan automatisch mee!

Voor meer informatie over het evenement, klik hier.

*Onder de deelnemers van deze actie wordt aan het einde van de actieperiode 2 entreekaarten verloot.
*De gewonnen prijs is niet inwisselbaar voor geld of een ander product.
*Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.